<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, April 16, 2011


haPPyyyyyy daYYY


oke aku nk storyy pasal hari nih plak...hehehehheh byk tol aku punyer storyyy ekkk......biase arr...
urmmmm yg pertama aku nk bgi tauu tdi aku tidur nyenyak and,,,,x aley2 alien koll aku,then dyerk ckp pasal jamming pukul 10.00 mne aku x geram,,ckp pukul 3.00ptg,,,oke tuh xper arr lgi nih ckp mcm keling..yg aku marah sbb ganggu tdow aku...aku ckp klu nk suruh aku gi ,,tunggu jap sbb aku nk mandi dlu...so ptg xjdi jamming,.,kesimpulannya hari nih aku xjamming sbb aku tdow...




                      yg bestnyer ptg tdi aku maen tennis dgn daddy aku kat gelanggang,,,best jgak tauu!!(korang smua kene try taw!!)mlm plak aku follow parents aku gi todays dkat SRI ALAM......yg bestnyer aku pergi tngok handfone2...then daddy aku tdi belikan mummy aku fon bru cantekk taw warne pink lak tuh.


lpastuh tdi kteorg gi makan...abg aku x follow sbb dyerk lambat blk kje..and skrg plak aku tngah sebok nk pack kan brg esk utk aku mahmoodiah.....
opyerkk.hari nih ,,,aku dpt manyakk ongg maaa....sbb aper..aku dpt handfhone N96..tpi rosakk sikit,,,xper yg penting handphone tol arkk,,and aku dpt handfone NOKIA6288...yg tuhh un rosak..tpi xper nnt aku ade duit sikit,,aku tolkan..oke....
and aku nk bgi tau korang satu rahsia...aku dh mula syg MR.W....dyerkk manje sgt..aku ske,,shomey taww x...

Out Of Bounds:D
9:57 AM