<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, April 22, 2011


day day day...

oke firstly..aku nk cter sgt kat kowang  smua pasal..hari selasa,,,okies mummy aku terkejut lambat tau..slalu pukul 5.30 a.m.....then hari tuh mummy terkejut pukul6.00 a.m...owhh no..dh arr time tuh x gosok bju lgi..i am very forgot....so kne arr mandi cpat2..kan,.,bas aku amek pukul 6.35biase arr bas memang amek awal kan..oke2,,,pastuh aku x siap lgi tau pukul 6.30..aku x pakai stoking lgi..so aku lari masuk bilik daddy nk amek stoking,.,,daddy aku time tuh plak bising2...aku suruh dyerk hantar dyer,,ckp daddy ade kje nk bwat ,,,so maken arr aku geram,..dyerk suruh aku cpat2,,pgi2 tuh,,mse aku geram aku gi tarek arr laci kat bilik daddy tuh2,,memang secare ammnya aku memang akan pakai stoking kat bilik daddy aku ...sbb kat situh stoking hitam and mahal2 punyer...mcm2 jenama ade.. tpi yg penting memang best punyer arr,,,hahahaha,,,sjew jerk aku pkai sbb nyer,,yg tuh elokk sikit..tpi aku xkjar popular oke...gedixx kan aku.wakakakaka...
mse aku tarik tuh,,laci tuh pappppppppp!!jatuh kat atas kaki aku...

adushhh saketnyer,,,,kne kat ibu jari kaki lak tuh..aku geram ,,aku jerit kuat2 BODOH TOL AARR....sbb aku marah sgt time uh..hahahakkk...pastuh aku lari turun,,and gi arah bas,,laci tuh aku biar kan jerk ,..mse kat dlm bas tuh kaki aku x tunjuk aksi lgi..lpas tuh biler kat skolah..kaki aku mule saket,,,adushh...aku jalan terjengkit-jengkit kat skolah...and mcm biase aku akan tunggu kwn baek aku Airina N Eyja kat  tiang....tepi pagar....x aleh2 ade akak nih dtg,.,,dyerk nk knal dgn aku..aku layan jerk,,,first tuh aku takot nk layan sbb,,ingat dyerk nk tarek  aku,,tpi rupenyer x,,sbb dyerk sorang jerk...akak tuh umur dyerk form5 nme dyerk idayu...dyerk cantek taw..baek lak tuh...rupenyer dyerk nk jdikan aku nih adek angkat,,oke arr,,sbb aku unn xde akakkan..kak idayu tuh baek tau,,,aku ske jdi adek angkat dyerk...and mse airina dh sampai,,aku follow airina.and eyja.,,dorang baek tau,,pegang kan aku,,,dri si2 aku dh nampak siapa kwn and spe lawan...dorang sanggup pegang aku,,sbb kaki aku jdi cm2...oke,,,memang arr first day aku jalan mcm 2 saket,.tpi,,yg paling aku geram,,aku kne jdi bahan gelak utk dax form4 and 5...adushh,,,xkecah arr dorang kutuk aper pon ...tpi yg penting aku ley amek pekse...opyerkk...mse nk beratur,,geng2 gedix girls,,tuh pandang  aku..dgn meninggikan leher dorang seperti zirafah,,,aku agak time tuh,,klu ley leher dorang klu boley panjang lgi..komfirm dorang nk tinggikan lgi sampai berjele-jele,,hahahakkkk,gelak tau,,
dax laky form5 pandang jerk,,aku jalan tunduk jerk,,,,yayaw,..aerun hebat kan,,boley menarik perhatian smua boy...hahahak,dgn pandangan menyakitkan

oke tkar2 hari rabu lak....

oke short stories,,
hari rabu mse aku blk tuh.
ade arr abg nih tgur
sbb kte lintas sorang2
and dgn keadaan kaki ku begitu
dyerk just ley ckp.."kecian,,nk dyerk tolong x?"
hehehehe ,,,aku cool mcm biase jerk arr,,
oke,,,mlm lak aku ade perfome...hari yg aku tunggu2kan...
hebat sungguh..oke..
harituh aku maen lgu munajat cinta...
tpi yg bestnyer aku asyik bersama latif..arr
aku ske manje dgn dyerk..sbb aku anggap dyer
mcm adek aku ...comey tauu dyerk..hahakkk..
and yg bestnyer mlm tuh...
aku happy sgt..taw...walaupun aku punyer kaki still saket.,.tpi nk wat cm mne,,
hahakkk..
oke kat atas pentas tuh aku cool jerk..and tunduk then aku tahan kaki aku yg saket ...
oke2...mse kat cituh aku tngok ramai org mekap...so dri situh aku dpt tngok mke dorang,,,cantek2.
xmcm aku,,,pakai cream safi balqis jerkk pastuh letak bedak carrie junior jenis blueberry...
okeoke2,,,komfirm korang nk taukan...ape yg aku ske get readdy..
oke sbnarnyer..aku memang ske pakai bju ala-ala design mcm laky punyer..with tudung,,
nampak simple taw..
oke tpi,,aku memang pakai double2 bju,,yg tu kwn2 baek aku jerk tau..hahahak..
aku mesti pakai bekung..
kat badan aku,,.utk spare,...biler perlu..
and aku akan bawak wallet jenis boy punyer tuh and,.,.kat cituh mesti ade..
kat atm..
duit..syilling and kertas..kertas with mini pensil..and
pisau mini...
oke tambahan..
aku taruk bedak carrie dlm kertas sampul duit raye,..then
aku lipat isi dlm beg dompet..
and aku akan bawak mini cermin,..
with sapu tangan..,.
senangkan...so isi dlm poket  jerk dh muat..
klu aku bwk beg plak,.
aku akan bawak beg belakang..sbb senang.,.
klu bawak beg,,
aku akan isi mcm2
aku isi bju sweater..t-shirt,seluar jean,,
kamera,pendrive
mp3..
and tudung..aku nih terlalu pikir sgt arr..tpi aku ske bwk smua tuh,,bgi aku snang
sgt,,,sbb easy tau..biler aku perlu..dh ade..
oke..maybe korang anggap aku serabut..tpi..aku ckp terus terang
aku memang perlukan smua nih larh...
aper arr korang nih,,,sebok hal aku..gi larh wat hal korang sne..
k..
and hari khamiss plak..


khamis..
aku nk story pasal nih..aku kne tolak kat tangga...pastuh
waktuh rehat ade abg nih kacau aku..sampai  aku jatuh kat tangga..
oke fine time aku lemah dorang boley arr
buli aku..
xper time tuh aku nangis tau..sbb ade dax tolak,,dh arr kaki aku saket...
mse sblum rehat..time aku borak2 dgn mizam,..
x aleh2 diya and raihan maen lari2
pastuh diya terlanggar aku punyer kerusi,,terhentak kaki aku kat
tepi meje tuh...aku xley tahan
aku terpakse nangis gak time tuh ,,,aku xdpt kawal..
padehal mizam btol2 dok dpan meje aku..
aku xtau ar,,nk cover malu xley..tpi kaki aku tol2 saket..diya minx maaf...
aku maafkan,,
aku nangis.sbb kaki aku saket..tau!!
malunyer...
hurmmm...sedih tau..naseb ryna and eyjah sentiase tlg aku..
korang arr kwn baek aku..4 ever...
and tdi aku x skolah..woth hari sabtu...



Out Of Bounds:D
10:36 AM