<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, April 17, 2011


17.APRIL.2011!!


oke firstly aku nk bgi tau,,,hari nih larh,,hari yg aku tunggu sepanjang hari...cause ape??sbb nih larh tarikh arwah meninggal....okies,,,tdi aku dh siap2 nk gi kubur dyerk,,aku pakai bju serba hitam hari nih,,,aku janji dgn mizam pukul 9.00 0r 10.00,,,,hushh dax nih,,,aku pikir sudah sampai,,rupenyer x,,aku col dyerk,,,mak dyerk ckp dyerk xley pergi kne jge adek dyerk,,,,time tuh aku rse mcm nk nangis,,,bukan rse lgi,,dh memang nangis unnnn,,aku rse takot ade,,,mcm2 lgi,.,,lpas tuh tdi aku tanyer mak cik tuh nk naek bas pergi ke HOSPITAL AMINAH 
naek bas aper??dyerk ckp naek bas yg pergi arah skudai...so akhirnye aku naek bas,,,sbnarnyer aku nih xtau mne satu hospital,,kesengalan kan,,,,wakaka...so aku terbabas dkat DATARAN MERDEKA adush..time tuhh cbe korank bayangkan dh arr sorang sesat lak tuh....aku nangis giler,,,,,yg kesengalan nyer,,ade abg2 pengUSHA....nih kacau.nyebok arr dorang nih,,,aper arr!!aku tunduk jerk time jln..blank otaxx aku tau x...aku  terpakse amek bas yg laen plak..lme tau aku tunggu..hushhh..thenn...dh sampai hospital,,,aku jln kaki masuk,,,and kedai jual air,,aku beli air satu,,ice tea lemon,,,then aku tanyer dyerk arah nk gi kubur mne,,,,
dh mcm pengembaraan tauu..tpi penat taw,,,,,pastuh dyerk tunjuk jln....mcm jauh jerkkk...so aku pikir,,naek teksi arr,,,lgi senang,,urmmm..lpas tuhh...aku amek teksi ke sana,,,sampai kat sne..air mata aku deras jatuh mengalir di pipi..aku bersyukur sgt dpt pergi tempat th..tenang sgt..aku xtau,,knape aku rse tenang,,,mungkin aku pergi kubur org yg banyak beribadah kot..yaw....byk kubur kat situh..mesti pengsan aku klu cri..so aku cri gi tuhh jerkk..yg penting aku dh pergi,,,xper arr...yg penting aku dh jejakkan kaki aku pergi kubur mahmoodiah,,,,waktu tuh aku cme nangis jerk....aku minx pertunjuk...mungkin aku xdpt pertunjuk...tpi aku dpt satu ketenangan kat situ..memang tenang sgt..aku rse....tpi nnt aku akan pergi lgi kubur tuh...aku nnt nk tanyer kwn2 dyerk...
 lpas dh lme cri kat situ,,aku cri surau ...so aku kne turun sikit...alhamdulilah,,,mungkin ALLAH beri aku perlindungan sbb setiap org yg aku jumpe mesti senyum...and time aku cri surau tuh..aku nk tumpang tanyer unn...dorang tlg.....aku bersyukur sgt,,,,mse kat dlm surau tuh....aku nangis sikit..aku bce yaasin..sbb aku xdpt sedekahkan dkat dgn kubur dyerk...xper larh...yg penting nnt aku nk dtg lgi..aku nk dptkan ketenangan yg  xpernah aku dpt.....aku bersyukur sgt,,,mse dlm surau tuh aku ade rse hati aku takot2...xtau arr nper..an aku  blk...sbb tempat
rse cm tuh..lpas tuh aku gi satu kdai makcik tuh,,aku beli air dgn dyerk...dyerk baek sgt...semoga dia dirahmati ALLAH ...mse dh beli air tuh aku terus jln ke busstop..and duduk jap kat situ,,xtau arr nper..aku rse mcm nk duduk...dh lme lpas tuh..aku tahan satu teksi ..nih,.aku nk gi CS  yg aku nk pergi dh termakbul...mse dlm teksi tuh,,,pakcik tuh baek gak tau..dyerk bual2 dgn aku..and tambang ke CS cme RM5...oke arr tuh ....mse sampai CS aku tukar bju...aku pakai bju berseluar...plak..hehehheehe,,aku ingat  JAPAN...pertunjukkan tuh utk  DONATION....oke...lpas dh tngok aku..blah aku pergi beli ais-krim..pastuh aku nampak pakcik cina kire mcm  apekk arr tngah pijak tin..so aku ciankan dyerk....larh....wallaoo....aku terus nk blk....aku sengaje ikot pintu atas sbb..aku nk tngok org yg jual2...kat tingkat atas tuh..ade tempat org buat nme x..sbb selalunyer ade..nih x de plak..tdi aku tngok arr beg dompet kat situ,,,pakcik tuh mcm nk pakse aku beli jerk..aku tak nak...sbb aku punyer duit x cukup..sorri sgt...mse aku turun tangga aku nampak seorang pengemis nih,,cian dyerk,,...pastuh aku blk naek bas...and skrg aku dh selamat sampai kat rumah...aku penatt.lpas tuh alien ajak
gi jamming,,adush,,budu sungguh arr,,aku dh ckp,,aku penat....adoshh

Out Of Bounds:D
1:54 AM