<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, April 29, 2011


A walkinG SHADOW!!

oke dri hari selasa hari tuh...storymory,,
saya gi skolah mcm biase,,and ptg saya keluar dgn kakak ayu gi P.B
biasalah jalan2...oke2...time kat situh biase jerkk,,....

rabu plak..
saya ada koko..so saya blk lambat sikit...mase blk tuh,saya kena kacau dgn abg2 senior..dorang sajew ske2..oke,,ade abg nih tanya sape nme saya..so saya jawablah..Nurkhairunnisa bt Abd.Manan..okeoke..abg tuh saya selalu jumpe...tpi..saya x tau nama dia sapa,,,yg abg sorang lgi tuh..sebok kacau,,saya tanya dia knal saya ker>??dyerk ckp dyerk knal mase kaki saya sakit..heheheh..

khamis..
oke hari khamis..nothing sepecial..yg best unn time,,pg tdi,.abg smlm yg tanyer nme tuh,buat2 nk cuci tgn gak...pastuh dyerk ckp ea jumpe lgi..padahal sengaja jerk..okeoke..hahak..saya tanya sper nme abg,,dyerk jwb Din.oke..enough,,

Jumaat..
saya dpt tau adek saya kne buli..saya marah sgt..and ptg saya beli mtor...

Out Of Bounds:D
10:19 AM


Dia yang dipanggil adek!!

oke korang sorry cause saya x post pape kat blog..cause...daddy saya bru blk outstation..so kamu semua kne fhmlah...
oke..korang nk tau x...saya hari nih marah sgt..
sbb ape...saya ada adik angkat..tpi saya xdapat protect dia..
why??
cause i am so bussy with my homework,school and everything,until i forgot about him..
hey adek ,akak minx maaf sbb xdpt jge adik..and akak menyesal sgt smlm..
akak bru dpt tau adek kne lempang dgn dax form 5 nme dak tuh MIZI>>..
hishhh...harinih saya xdpt jumpe adik saya.
sbb dia pindah..
saya rase sedih sgt..
and saya dendam sgt dgn Dax form 5 tuh..
dh byk kali rupenyer dyerk lempang adek saya..
oke,,walaupun dyerk tuh cme adek angkat..
tpi,,,
dyerk adek
seorang adek..
saya xnk adik btul.
sbb saya dh besar..
saya cme nk adek yg berumur 11 thn keatas..
tpi biler dax tuh dh buli adek saya..
saya terasa,sgt sbb smlm saya kne blk lambat....
HEY KAMO INGAT!!SAYA TAK AKAN LEPASKAN KAMO BEGITU SAHAJA
SETELAH APA YANG TELAH
KAMO BUAT!!
adek..akak harap adek bahagia stay kat KUANTAN nnt oke..
syg adek azwan sgt2!!

akak menyesal...abaikan adik,,maafkan akak...lepasnih kte dh xley jumpe..
akak minx maaf tau..

(nih adik saya,saya sayang dia sgt2,)
tpi selama nih akak x tunjuk sgt kat adik akak syg adik
tol ark??
tpi adek tetap yg paling akak syg..

Out Of Bounds:D
9:41 AM

♥Sunday, April 24, 2011


WHY HIDUP X SEMUANYA INDAH!!


oke aku tau dlm hidup nih smua org byk buat silap toll ark..and tpi dlm aku un sme gak cm tuh...xsmua aku boley miliki and dpt...oke,,,and kadang2 hidup penuh dgn rahsia....mcm tuh gak aku ,,,hidup aku penuh rahsia,....hidup aku penuh dgn org yg syg kat aku...terutama ibu bapa and keluarga,kawan,..oke,,,selain itu ,,lelaki yg menyanyangi aku.oke laki nih hati dorang keras mcm batu..tpi biler ade seorang perempuan yg sentiasa disisi nya...hati lelaki yg keras itu akan bertukar menjadi taman....begitulah hati seorang lelaki....tpi aku telah salah menggunakan semua itu...niat aku cuma utk mengubah seorang lelaki yg ego dan baran kepada yg penuh kasih sayang..tpi hingga saat ini lelaky itu berubah menyanyangi aku....aku bukan player...tpi aku cme nk ubah org...tpi bukan utk syg kat aku,cme menghargai aku sebagai rakan,,dan kini aku telah berjaya menukarkan,AMAR,WAFIE,FARID,ZAM,EONE, kepada seorang lelaki yg lembut hati...tpi pada waktu yg sme mereka menyanyangi aku,,aku ingin mereka lupakan aku,,,,,tpi x semudah itu,,,and smua ini susah buat aku utk berterus terang....

Out Of Bounds:D
5:13 AM


geramnyer!!

okies nih pasal mlm tdi aku nk story....ayah aku arr bwat aku marah...kje dri pejabat tuh dyerk bwk blk rumah...mne aku x geram..kat rumah unn xyah arr wat kje.. dpN  aku...hushhh.geram toll..aku dh ckp kaki aku saket..ade abg tuh tolak aku..dyerk still nk pakse gi skolah..marah arr aku...pas tuh nk tuduh aku asyik ponteng,.,bukan nyer dyerk nk cal cikgu.ke aper..geramnyer....,hishhhh.geramm pastuh janji nk belikan aku model mto ninja...tpi dyerk ckp xyah beli sbb aku ponteng..so aku dh marah..aku naek atas...pastuh xnk ckp dgn ayah aku..and mak aku,...biler mak aku nk ubatkan kaki aku buat bodoh...sbb...aku marah.............sgt..no mto no talk!!

Out Of Bounds:D
3:20 AM

♥Friday, April 22, 2011


day day day...

oke firstly..aku nk cter sgt kat kowang  smua pasal..hari selasa,,,okies mummy aku terkejut lambat tau..slalu pukul 5.30 a.m.....then hari tuh mummy terkejut pukul6.00 a.m...owhh no..dh arr time tuh x gosok bju lgi..i am very forgot....so kne arr mandi cpat2..kan,.,bas aku amek pukul 6.35biase arr bas memang amek awal kan..oke2,,,pastuh aku x siap lgi tau pukul 6.30..aku x pakai stoking lgi..so aku lari masuk bilik daddy nk amek stoking,.,,daddy aku time tuh plak bising2...aku suruh dyerk hantar dyer,,ckp daddy ade kje nk bwat ,,,so maken arr aku geram,..dyerk suruh aku cpat2,,pgi2 tuh,,mse aku geram aku gi tarek arr laci kat bilik daddy tuh2,,memang secare ammnya aku memang akan pakai stoking kat bilik daddy aku ...sbb kat situh stoking hitam and mahal2 punyer...mcm2 jenama ade.. tpi yg penting memang best punyer arr,,,hahahaha,,,sjew jerk aku pkai sbb nyer,,yg tuh elokk sikit..tpi aku xkjar popular oke...gedixx kan aku.wakakakaka...
mse aku tarik tuh,,laci tuh pappppppppp!!jatuh kat atas kaki aku...

adushhh saketnyer,,,,kne kat ibu jari kaki lak tuh..aku geram ,,aku jerit kuat2 BODOH TOL AARR....sbb aku marah sgt time uh..hahahakkk...pastuh aku lari turun,,and gi arah bas,,laci tuh aku biar kan jerk ,..mse kat dlm bas tuh kaki aku x tunjuk aksi lgi..lpas tuh biler kat skolah..kaki aku mule saket,,,adushh...aku jalan terjengkit-jengkit kat skolah...and mcm biase aku akan tunggu kwn baek aku Airina N Eyja kat  tiang....tepi pagar....x aleh2 ade akak nih dtg,.,,dyerk nk knal dgn aku..aku layan jerk,,,first tuh aku takot nk layan sbb,,ingat dyerk nk tarek  aku,,tpi rupenyer x,,sbb dyerk sorang jerk...akak tuh umur dyerk form5 nme dyerk idayu...dyerk cantek taw..baek lak tuh...rupenyer dyerk nk jdikan aku nih adek angkat,,oke arr,,sbb aku unn xde akakkan..kak idayu tuh baek tau,,,aku ske jdi adek angkat dyerk...and mse airina dh sampai,,aku follow airina.and eyja.,,dorang baek tau,,pegang kan aku,,,dri si2 aku dh nampak siapa kwn and spe lawan...dorang sanggup pegang aku,,sbb kaki aku jdi cm2...oke,,,memang arr first day aku jalan mcm 2 saket,.tpi,,yg paling aku geram,,aku kne jdi bahan gelak utk dax form4 and 5...adushh,,,xkecah arr dorang kutuk aper pon ...tpi yg penting aku ley amek pekse...opyerkk...mse nk beratur,,geng2 gedix girls,,tuh pandang  aku..dgn meninggikan leher dorang seperti zirafah,,,aku agak time tuh,,klu ley leher dorang klu boley panjang lgi..komfirm dorang nk tinggikan lgi sampai berjele-jele,,hahahakkkk,gelak tau,,
dax laky form5 pandang jerk,,aku jalan tunduk jerk,,,,yayaw,..aerun hebat kan,,boley menarik perhatian smua boy...hahahak,dgn pandangan menyakitkan

oke tkar2 hari rabu lak....

oke short stories,,
hari rabu mse aku blk tuh.
ade arr abg nih tgur
sbb kte lintas sorang2
and dgn keadaan kaki ku begitu
dyerk just ley ckp.."kecian,,nk dyerk tolong x?"
hehehehe ,,,aku cool mcm biase jerk arr,,
oke,,,mlm lak aku ade perfome...hari yg aku tunggu2kan...
hebat sungguh..oke..
harituh aku maen lgu munajat cinta...
tpi yg bestnyer aku asyik bersama latif..arr
aku ske manje dgn dyerk..sbb aku anggap dyer
mcm adek aku ...comey tauu dyerk..hahakkk..
and yg bestnyer mlm tuh...
aku happy sgt..taw...walaupun aku punyer kaki still saket.,.tpi nk wat cm mne,,
hahakkk..
oke kat atas pentas tuh aku cool jerk..and tunduk then aku tahan kaki aku yg saket ...
oke2...mse kat cituh aku tngok ramai org mekap...so dri situh aku dpt tngok mke dorang,,,cantek2.
xmcm aku,,,pakai cream safi balqis jerkk pastuh letak bedak carrie junior jenis blueberry...
okeoke2,,,komfirm korang nk taukan...ape yg aku ske get readdy..
oke sbnarnyer..aku memang ske pakai bju ala-ala design mcm laky punyer..with tudung,,
nampak simple taw..
oke tpi,,aku memang pakai double2 bju,,yg tu kwn2 baek aku jerk tau..hahahak..
aku mesti pakai bekung..
kat badan aku,,.utk spare,...biler perlu..
and aku akan bawak wallet jenis boy punyer tuh and,.,.kat cituh mesti ade..
kat atm..
duit..syilling and kertas..kertas with mini pensil..and
pisau mini...
oke tambahan..
aku taruk bedak carrie dlm kertas sampul duit raye,..then
aku lipat isi dlm beg dompet..
and aku akan bawak mini cermin,..
with sapu tangan..,.
senangkan...so isi dlm poket  jerk dh muat..
klu aku bwk beg plak,.
aku akan bawak beg belakang..sbb senang.,.
klu bawak beg,,
aku akan isi mcm2
aku isi bju sweater..t-shirt,seluar jean,,
kamera,pendrive
mp3..
and tudung..aku nih terlalu pikir sgt arr..tpi aku ske bwk smua tuh,,bgi aku snang
sgt,,,sbb easy tau..biler aku perlu..dh ade..
oke..maybe korang anggap aku serabut..tpi..aku ckp terus terang
aku memang perlukan smua nih larh...
aper arr korang nih,,,sebok hal aku..gi larh wat hal korang sne..
k..
and hari khamiss plak..


khamis..
aku nk story pasal nih..aku kne tolak kat tangga...pastuh
waktuh rehat ade abg nih kacau aku..sampai  aku jatuh kat tangga..
oke fine time aku lemah dorang boley arr
buli aku..
xper time tuh aku nangis tau..sbb ade dax tolak,,dh arr kaki aku saket...
mse sblum rehat..time aku borak2 dgn mizam,..
x aleh2 diya and raihan maen lari2
pastuh diya terlanggar aku punyer kerusi,,terhentak kaki aku kat
tepi meje tuh...aku xley tahan
aku terpakse nangis gak time tuh ,,,aku xdpt kawal..
padehal mizam btol2 dok dpan meje aku..
aku xtau ar,,nk cover malu xley..tpi kaki aku tol2 saket..diya minx maaf...
aku maafkan,,
aku nangis.sbb kaki aku saket..tau!!
malunyer...
hurmmm...sedih tau..naseb ryna and eyjah sentiase tlg aku..
korang arr kwn baek aku..4 ever...
and tdi aku x skolah..woth hari sabtu...



Out Of Bounds:D
10:36 AM

♥Monday, April 18, 2011



aku sudah putus dgn FAYID & AMAR...sedihnyer,,its oke,aku mau single skjap..

Out Of Bounds:D
12:00 AM

♥Sunday, April 17, 2011


17.APRIL.2011!!


oke firstly aku nk bgi tau,,,hari nih larh,,hari yg aku tunggu sepanjang hari...cause ape??sbb nih larh tarikh arwah meninggal....okies,,,tdi aku dh siap2 nk gi kubur dyerk,,aku pakai bju serba hitam hari nih,,,aku janji dgn mizam pukul 9.00 0r 10.00,,,,hushh dax nih,,,aku pikir sudah sampai,,rupenyer x,,aku col dyerk,,,mak dyerk ckp dyerk xley pergi kne jge adek dyerk,,,,time tuh aku rse mcm nk nangis,,,bukan rse lgi,,dh memang nangis unnnn,,aku rse takot ade,,,mcm2 lgi,.,,lpas tuh tdi aku tanyer mak cik tuh nk naek bas pergi ke HOSPITAL AMINAH 
naek bas aper??dyerk ckp naek bas yg pergi arah skudai...so akhirnye aku naek bas,,,sbnarnyer aku nih xtau mne satu hospital,,kesengalan kan,,,,wakaka...so aku terbabas dkat DATARAN MERDEKA adush..time tuhh cbe korank bayangkan dh arr sorang sesat lak tuh....aku nangis giler,,,,,yg kesengalan nyer,,ade abg2 pengUSHA....nih kacau.nyebok arr dorang nih,,,aper arr!!aku tunduk jerk time jln..blank otaxx aku tau x...aku  terpakse amek bas yg laen plak..lme tau aku tunggu..hushhh..thenn...dh sampai hospital,,,aku jln kaki masuk,,,and kedai jual air,,aku beli air satu,,ice tea lemon,,,then aku tanyer dyerk arah nk gi kubur mne,,,,
dh mcm pengembaraan tauu..tpi penat taw,,,,,pastuh dyerk tunjuk jln....mcm jauh jerkkk...so aku pikir,,naek teksi arr,,,lgi senang,,urmmm..lpas tuhh...aku amek teksi ke sana,,,sampai kat sne..air mata aku deras jatuh mengalir di pipi..aku bersyukur sgt dpt pergi tempat th..tenang sgt..aku xtau,,knape aku rse tenang,,,mungkin aku pergi kubur org yg banyak beribadah kot..yaw....byk kubur kat situh..mesti pengsan aku klu cri..so aku cri gi tuhh jerkk..yg penting aku dh pergi,,,xper arr...yg penting aku dh jejakkan kaki aku pergi kubur mahmoodiah,,,,waktu tuh aku cme nangis jerk....aku minx pertunjuk...mungkin aku xdpt pertunjuk...tpi aku dpt satu ketenangan kat situ..memang tenang sgt..aku rse....tpi nnt aku akan pergi lgi kubur tuh...aku nnt nk tanyer kwn2 dyerk...
 lpas dh lme cri kat situ,,aku cri surau ...so aku kne turun sikit...alhamdulilah,,,mungkin ALLAH beri aku perlindungan sbb setiap org yg aku jumpe mesti senyum...and time aku cri surau tuh..aku nk tumpang tanyer unn...dorang tlg.....aku bersyukur sgt,,,,mse kat dlm surau tuh....aku nangis sikit..aku bce yaasin..sbb aku xdpt sedekahkan dkat dgn kubur dyerk...xper larh...yg penting nnt aku nk dtg lgi..aku nk dptkan ketenangan yg  xpernah aku dpt.....aku bersyukur sgt,,,mse dlm surau tuh aku ade rse hati aku takot2...xtau arr nper..an aku  blk...sbb tempat
rse cm tuh..lpas tuh aku gi satu kdai makcik tuh,,aku beli air dgn dyerk...dyerk baek sgt...semoga dia dirahmati ALLAH ...mse dh beli air tuh aku terus jln ke busstop..and duduk jap kat situ,,xtau arr nper..aku rse mcm nk duduk...dh lme lpas tuh..aku tahan satu teksi ..nih,.aku nk gi CS  yg aku nk pergi dh termakbul...mse dlm teksi tuh,,,pakcik tuh baek gak tau..dyerk bual2 dgn aku..and tambang ke CS cme RM5...oke arr tuh ....mse sampai CS aku tukar bju...aku pakai bju berseluar...plak..hehehheehe,,aku ingat  JAPAN...pertunjukkan tuh utk  DONATION....oke...lpas dh tngok aku..blah aku pergi beli ais-krim..pastuh aku nampak pakcik cina kire mcm  apekk arr tngah pijak tin..so aku ciankan dyerk....larh....wallaoo....aku terus nk blk....aku sengaje ikot pintu atas sbb..aku nk tngok org yg jual2...kat tingkat atas tuh..ade tempat org buat nme x..sbb selalunyer ade..nih x de plak..tdi aku tngok arr beg dompet kat situ,,,pakcik tuh mcm nk pakse aku beli jerk..aku tak nak...sbb aku punyer duit x cukup..sorri sgt...mse aku turun tangga aku nampak seorang pengemis nih,,cian dyerk,,...pastuh aku blk naek bas...and skrg aku dh selamat sampai kat rumah...aku penatt.lpas tuh alien ajak
gi jamming,,adush,,budu sungguh arr,,aku dh ckp,,aku penat....adoshh

Out Of Bounds:D
1:54 AM

♥Saturday, April 16, 2011


haPPyyyyyy daYYY


oke aku nk storyy pasal hari nih plak...hehehehheh byk tol aku punyer storyyy ekkk......biase arr...
urmmmm yg pertama aku nk bgi tauu tdi aku tidur nyenyak and,,,,x aley2 alien koll aku,then dyerk ckp pasal jamming pukul 10.00 mne aku x geram,,ckp pukul 3.00ptg,,,oke tuh xper arr lgi nih ckp mcm keling..yg aku marah sbb ganggu tdow aku...aku ckp klu nk suruh aku gi ,,tunggu jap sbb aku nk mandi dlu...so ptg xjdi jamming,.,kesimpulannya hari nih aku xjamming sbb aku tdow...




                      yg bestnyer ptg tdi aku maen tennis dgn daddy aku kat gelanggang,,,best jgak tauu!!(korang smua kene try taw!!)mlm plak aku follow parents aku gi todays dkat SRI ALAM......yg bestnyer aku pergi tngok handfone2...then daddy aku tdi belikan mummy aku fon bru cantekk taw warne pink lak tuh.


lpastuh tdi kteorg gi makan...abg aku x follow sbb dyerk lambat blk kje..and skrg plak aku tngah sebok nk pack kan brg esk utk aku mahmoodiah.....
opyerkk.hari nih ,,,aku dpt manyakk ongg maaa....sbb aper..aku dpt handfhone N96..tpi rosakk sikit,,,xper yg penting handphone tol arkk,,and aku dpt handfone NOKIA6288...yg tuhh un rosak..tpi xper nnt aku ade duit sikit,,aku tolkan..oke....
and aku nk bgi tau korang satu rahsia...aku dh mula syg MR.W....dyerkk manje sgt..aku ske,,shomey taww x...

Out Of Bounds:D
9:57 AM


your day...


oke aku nk story pasal smlm....dsbbkan mlm tdi aku penat + ngantok...so malas arr nk tulis....oke smlm school day..so aku skool arr...xkan nk ponteng jerk,,,amizam pun dh tanyer nper aku xdtg..aku xdtg pon sbb xde mood kan....heheheh..tpi aku kecian kan airina and shiyma,,,aku risau mne tau dorang kne buli...cian aku tngok..lgi unn kan thn nih aku nk pekse tol ark,,,urmmm tdi ade majlis perpisahan,,,kali nih puan hasnah plak kne pindah,,dia naek pangkat and pindah skolah bandar seri alam...hurmm..cikgu tuh baek sgt taw..aku ingat time aku pengsan dlu..mcm mne dyerk layan aku...hushhh..sedih tau..mcm nk nangis aku tgnok.tpi majlis utk dyerk smlm memang best,,ade bdak kelas 5 catering nyanyi lgu,,,sdap tau suare bdak laki tuh..tpi aku x berape knal sgt arr..hahhaha,,yg slekkk.nyer smlm...aku kne dok sblah dax2 form5...aku bukannyer aper..mne lah tau dorang kutuk2..sbb dorang unn perempuan,,, mcm aku gakk tol arkkk..


dlm kElAS:
tdi bela try tegur aku mcm biase,,
oke aku xkecahh..
tpi aku rse mcm dh xley nk rapat mcm dlu,,
xtau arr nper..
mse hari aku ponteng tuisyen tuh aku xabes pikir jerkk,
so maybe keputusan aku,,aku dh xley nk rapat mcm dlu,,
sbb kau memang xlayak kwn dgn aku,,
kau boley dpt ramai lgi kwn yg lebih baek
and lebih bagus dri aku,,
aku nih dh arr
kedekut,,
klu nk beli barang tuh
mesti nk yg murah..
maybee buat kau malu ker..
sorry tpi aku xnk wat kau malu,,
............




ptg plak aku jemput adek angkat aku dtg..
sbb aku borink sgt,,,
........
kteorg maen tennis,,,
seronok tau,,,,aku ske sgt,,,
pastuh dyerk bwk byk snaks
aku ske giler..
pastuh dh penat kteorg maen air
yg aku ske time uhh,,kluar dgn bdax so aku ley maen permainan
yg nampak kebudakkan.
lgi unn klu aku maen
lecak and maen kat semak
komfirm kwn2 aku ckp xmatang,,
oke aku memang nampak mcm x matang..
tpi aku ske maen bende mcm tuh tngokk kartoon..
menarik taww..
and aku bukannyer mcm girl yg jge kesopanan..
sbb aku memang ske lasak sikit..
cme aku nih kuat saket jerk..
its oke...
and aku still waiting 17.04.2011
aku nnt pergi dgn mizam kot..
lgi unn cme dyerk sorang jerk ley temankan aku...
hurmm xpe arr nk wat mcm mne,,
yg penting aku gi,,,
aku nk pergi..
alangkah seronoknya aku rse...
hehhehehe..
bukannye ape..dh dkat 2 tahun aku teringin sgt nk gi..
xde sper bwk aku gi.
hari tuh unn aku cme lalu jerkk..
walaupun lalu,,tpi aku tetap seronok... and happy
why??
sbb maybe akan jdi inspirasi aku..
semoga arwah ANUA..tenang di alam sne.,..
.................
ptg nih plak aku nk gi maen tennis dgn ayah aku kot..heheh
best tauu ,maen tennis...
korang unn kne try..




Out Of Bounds:D
1:40 AM

♥Friday, April 15, 2011


today is Friday


hari nih aku  penat malas nk story..sambung eskk larh ek...

Out Of Bounds:D
11:08 AM


kwn kembar

oke meh sini aku nk story...tentang seorang  kwn aku,,,,
nme dyerk azrul...dyerkk nih bff aku since thn lepas ,,,
oke maybe dorang ingat kteorg couple...
but x arr ,
dyerk kwn aku 
&
ktr org dh jdi mcm adek beradek or kembar,,,,
aku syg dyerk 
sebagai kwn and kembar aku..
dlm waktu  yg sme
dyekk adalah abg sewaktu aku disekolah..
oke knape panggil abg...
sbb dyerk dgn aku komfirm satu kepale,klu aku x dtg skolah dyerk un
xdtg..hehehehhehe tpi thn dpan kteorg  maybe x jumpe.
thn nih pon aku sedih gak sbb
xdpt satu kelas dgn dyerk
klu x,,,klu aku badmood or happy dyerk arr
org pertama yg tegur....sbb dyerk memang baek,,
wey azrul kau tau x,,kau kwn baek aku,,and      xde sper 
ley ganti tempat kau..
so skrg kteorg cme jumpe time rehat or blk..
tpi yg aku tol2 ske mcm thn lepas..
dyerk tlg watkan kje kayu,pastuh homework sme2..seronok tau thn lpas...
susah utk aku lupakan..
kata org kwn biar beribu...
so.......

crilah kwn semampu mne yg boley..
aeRun design

Out Of Bounds:D
9:00 AM

♥Thursday, April 14, 2011


donut day
 oke hari nih aku still x skolah lgi..maybe sbb aku still trauma kot dgn ape yg bela ckp...sbb aku tol2 xsangka..ermmm aku 
xabes2 pikir..aku just ckp mcm tuh jerk dh salah..
so klu minah2 gedixx,yg ckp mcm alarh2 org puteh tuh lgi gedix..
aku just buat suare dax kecik maen2 jerk pon dh salah..
aper arr dorang nih...
knape nk sebok hal org ,,,harap korang yg ngumpat pasal aku masuk arr dikau ke neraka jahanam,,
bertapa marahnyer aku,,
sbb aku xkacau org nper org nk kacau aku..
oke fine aku cme nk happy2
tuh pun salah korang tuh yg jln terkedek-kedek un aku tngok meluat...
pastuhh bile abis tuh korang pakai bju ketat nampak pusat 
or pakai bju xcukup kaen tuh..kire dh bgus sgt..
hey!!!
aku lgi benci arr..
walaupun aku dh minx maaf dgn bela...
tpi..aku xtau..maybee lepas nih aku dh xnk rapat kot dgn dyerk...
memang bukan salah dyerk,,
aku tau...sbb dyerk cme nk tegur aku.,..
tpi aku benci giler..dgn dax2 perempuan kat skolah..aku yg kaki ngumpat,,budget kaya..
plisss arr..aku pon anak org senang gak,,,
tpi aku still ingat rezeki yg hari nih aku dpt...
mungkin biler-bile mase jerk boley tarikk,,
kebahagiaan yg aku miliki hari nih,,bile2 mse jerk akan lenyap utk selama-lamanya
jdi sebagai seorang hamba
jgn arr terlalu angkuh sgt..jdi org
biase kte jdi org biase jerk...
aku xkecah klu kwn2 aku ckp aku nih kedekut or ape pon..cme jgn kutuk aku ,,,
aku benci fhm x...
BENCI SGT
aku kedekut unn sbb aku xnk menyusahkan parents aku..
cian daddy
aku
dyerk cari duit penat2 aku plak
tukang penghabis jerk....

ygbenar
aerundesign

Out Of Bounds:D
12:01 AM

♥Tuesday, April 12, 2011


 holli on your day!!




hari nih,,aku xskolah arr...!!
             aku yg buat cuti sendiri sbbnyer..
aku malas arr nk jumpe kawan2 aku...aku sbnarnye ..tngah xde mood..
so aku bgi alasan xsehat arr ushhh....hurmm..aku nk cuti 2 hari arr.. sbbnyer aku rse marah..aku marah dgn diri aku sendiri..and aku marah sgt,,maybe aku nk seksa diri aku..tpi aku xboley...
sbb aku sygkan diri aku..


        aku cme nk dptkan ketenangan ,,,,susah utk aku dptkan ketenangan,,,,bukan niat aku utk blk kG,,,sdangkan..klu aku bLk KG otax aku makin huru-hara,,,,adushh,,pening2,,,
kat pasir Gudang nih..byk tempat aku boley pergi.,,aku ley gerak bandar,,,and mcm2 lgi...yg bestnyer..ahad nih..aku xsabar nk tunggu ahad nih..aku nk pergi kubur anua,,,
aku nk sgt pergi.....semoga aku selamat pergi dan blk.....


hati aku kadang2 memang saket,,,,
        sbb aku yg saketkan,,,aku yg seksakan,,aku marah org,,aku pendam..aku xnk lepaskan,,aku xnk lepaskan marah aku...aku xnk lepaskan kesedihan aku...sbb niat aku nk jge hati org....sbb niat aku nk happykan org..padehal aku xhappy....aku pun nk org fhmm...
aku ade familyyy yg bahagia...tpi aku nk kwn2 aku...fhm yg aku syg dorang...aku xkesah ditegur...tpi teguran,,itu agak2 ar...
hati aku keras.....tpi aku paksekan diri aku utk minx maaf...sbb aku x nk  waktu aku mati nnt..aku penuh dgn kesalahan....aku perlukan ruang,,,and ketenangan,.,,utk hati aku,,,,,,




aku xnk rosakkan hati aku,.,dgnn menahan smua ini..cme aku terlalu emo serta ego yg amat sgt....lepaskan lah kemarahan...
kerana aku perlukan hati yg tenang..dan suci,,,








Out Of Bounds:D
11:14 PM


dax me sux!!


oke hari nih aku nk cter pasal aper ekk??
 ermmm hari nih mcm2 berlaku tau!!
                                          oke first sekali tdi siang aku pening +  ngantok....and aku tetap dgn kesombongan + keegoan aku....
biasa arr budget bagus...hehehehe xde arr aku cme diam,,,jerkkk
second lak tdi kteorg x rehat dgn dax2 laky..azrulll un sme..maybe x dtg kot..sbb kteorg laen kelas...klu satu kelas tuh best arr jugak.....ermm tdi mse rehat ade bende haiwan yg melekat kat bju aku..aku pandang mate haiwan tuh...aku terus jerit..malunyer aku,.sungguh malu....taw....sbb aper..ramai dax pandang aku...adushhh.malu toll.....ermmm
opyerkk tdi baran aku naek...
time cikgu mat lak tuh....
bela ckp suruh aku ubah aku punyer suare...........
mne aku x hot...
dh arr  time uhh,.ak byk bende pikir..lalalallalallalala
                            hushhh..betapa marah nyer aku,,and aku x sengaje nk tengking bela...mse tuh smua budak terdiam..aku bercelaru giler...aku xtau arr nper..mse time blk ryna minx aku tunggu dyerk..tpi aku x layan..sbb maybe aku terlalu marah kot..mse nk turun tuh,,,aku tau imran tarik beg aku.........aku diam jerk,,sbb fokus aku blk2..so blk arr...
ermmm siang mse kat rumah,,aku termenung sorang2.,aku pikir2..lalu tertido...warhhhhhhhhhh
penat nyer...mlm plak aku ponteng tuisyen,,,,sbb aku bwak mto sendiri so boley arr ponteng,....tol ark...
ermmm pastuh,,aku stay kipmart....mse kat kipmart tuh,,,,,ade sorang mamat nih,,kacau aku,,,sampai 3 kali bengang jerk aku tngok...last2.,,dyerk nk knal dgn aku,,,nme dyerk amm,,,ermmm(khairulnizam)boley tahan gak arr nme dyerk,,,
then,,,lpas tuh..aku relax2 aku pikir2 and renungkan,,aku rse aku yg bersalah,,,so akmu gi rumah bela,,aku minx maaf,,,,aku pun coll ryna utk minx maap...


farid syg>33 i love you sgt2///

Out Of Bounds:D
7:59 AM


about hari ahad....oke nih aku cter,,ahad pagi aku tha jamm biase arr,dh tinggal beberapa hari jerk nk dinner nih,,adush,,i must get prepape well....so aku maen gitar..yg aku x ske dg atok(m)memang aku geram giler.,..adush..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1976839187571
okies..try arr bkak,,time nih aku x pakai tudung,,,aku yg pakai topi...
oke.,..jam kat tnb.,.

story pasal malam plak

oke malam plak...
makucu aku belanja makan..sdap tau...
mkn kat dirinting...
jap ekk..kte upload pic okies..
 my aunty-mamacik and uncle khair
 my aunty-mamacu with my mum

 my mummy

                                                                          with me....aerun
mamacu
                                      
 mamacu wih adek omel


 my brother with mamacu
 my mummy sibling-FAIZAH`_FAZIDAH_FAZIANA


with adek omel...


Out Of Bounds:D
4:33 AM

♥Friday, April 8, 2011


oke i really happy with my life...but sometimes..i will be hotttttttttttttttttttttttttttttt.........spicy....at school tdi..i am lepakking with airina,shahrul,harriss,ejan,azrul,,,wait2 ejah tdi gi mne ek??
ermmm ....blank arr,
 lgi satu,,nih aku nk ckp...tdi ade solat hajat kat skolah...mse tuhh aku rse mcm insaf arr gak,,,,and mse ending of solat hajat,,cikgu suruh plok kwn baek awak kat sblahh time tol2 terase airina kwn baek kte...walaupun bru dkat 1setahun lbih..tpi kte tetap happy..and,,kte happy sgt dpt kwn2 mcm nih,.sentiase bersama,,,,opppp..komfirm korang pikir laen toll ark...sbb antara kwn2 aku,,aku,ryna,ejah jerk girls,..,,hehehehe..memang arr tpi kami bff.....opyerkk..aku ske sgt rehat dgn harris and ejan..memang best..tdi time rehat,,,,,,,,mizam,aiman and new boy,,dax classmate aku,,,(aku xberape knal dax uh)
dtg port kteorg,,heheheheh..tpi memang best ar,,,urmmmmmmmmmmm,,,ape yg x best ekk..ha,,,,time agama tdi..mizam and dax bru tuh cabut...esk komfirm kne panggil,,cian lakk..tpi nper dorang ponteng...ape arr....
...
and aku sekarang nk  haapy jerkk ..sbb???
i am waiting that day!!visiting....

korang doakan aku tau...semoga aku dpt cri kubur dyerkk..ermmm..doakan tauu,.ingat...


ermm nih yg aku xfhm n xtahan  biler kwn dgn perempuan,,,oke firstly..aku xske kne ngumpat,,hey all,,be yourself,,,,wht??
oke,,nk jdi diri sendiri.,,,aku dh jdi diri sendiri,,tpi aper,??nih life aku,.,nih diri aku,,aku berhak,, lakukan ape yg aku inginkan.semampu yg boley,,tpi klu korang kjer asyik nk ngumpat jekr,,dunia x maju2...negara kte pun lebih banyak kes pergaduhan ape arr.,.aku un x fhmm..op yerkk..lgi satu aku pelik arr,ngan korang..nk ckp bodoh,,,x bodoh,,,nk ckp pandai..lak,..nnt terlebih pandai,,,hushhh,,aku nk ckp sikit...x ker bangang klu kau seorang yg cri masalah and buat org marah after that ko nk ajak gaduh,,,,tuh oke lgi,,yg paling bodohnye,.,,asal nk babitkan org2 yg x bersalah,,,.nk panggil back up ar...pastuh..dgn riak kau leh ckp aku ade  byk back up,,arr dax felda  dax aper...hahhahaha,,aper seyyy,,,bodoh2..harap belajar jerk pandai..tpi,,,mcm bangang..

and dak skolah aku form1 thn nih mantul2 sey aku tngok..hahha.terutamanye..nurin bohsia tuh,,,
aku memang dh anti dyerkk sejak aku form1 lgi..pandai ekk kaau lri masuk pg1..padehal..dax pg3
dh steamby kan kau tempat terbaek..tpi nk wat cm mne...hushh,,aper2 jerk arr...perangai kau xley ubah.,.tetap dgn cre kau tuh.budget,,melebih..

Out Of Bounds:D
4:43 AM

♥Thursday, April 7, 2011


about school today.
ermmm tdi aku marah+geram+PENAT+SaKEt hati+ske
nk tau knape..oke.let's me story about today,,,
oke pgi2....
tdi memang seronok...
ermmtpi..aku just akan nampak sombong bler lalu sblah dax2 form5 and 4...
cause  entahh arr sbb aku nk sombong kot..
wakakakaa..
oke xde arr.bukan sombong arr..cme xknal so wat per nk ckp,,
tol  arkkk??
oke ermm mizam dh janji nk teman aku gi mahmoodiah,,,
tpi aku rse mcm menyusahkan dyerk jerkk,,
ermm klu dyerk xley pergii,,
aku pegi sorang..sbb aku tetap nk pegi,,
tpi aku x tauu nper ade sikit rse kecut2..
ermmm xper ar..
oke tdi ade kerje kursus,,,
so tdi imran tlg aku potong kayu,,
mizam pun sme tlg aku,,
aku ske kwn dgn dax2 laky yg mcm azrul,shahrul,ejan,harris,ayepp,
imran,mizam,kasha,aiman,
cause..jenis sporting,,tpi
aku cm kecut sikit biler kwn dgn dax mcm hasbil,,,ermm zikry,,aku dh xberape kecut,,
sbb sbnarnyer.dyerk tuh oke jerkk.
dyerk baek arr,,mcm azrul ..hahahha'
ermm mse lepas aku teman ryna jumper cikgu,,
aku msuk bilik kh,,aku tngok...kayu aku kne rembat,,
sper yg amek kayu aku,,aku doakan perut dyerk kembung.,.
marah tau..hisshhh,,xmalu..
tolll.geramnyer,,
ermm mse blk skolah tdi.,aku gi dgn ejah,,pb..
ejahh baek arr,.sbbnyer,,smuanya dyerk bayarkan,dyerk bayarkan
duit ais-krim ,,air...dyerk tuh oke,
so aku xkesah kwn ngan dyerkk..
mlm mcm biase..
opyerkk tdi aku jumper
bohsia karat dkat pb...
sesuai arr bohsia kwn dgn mulut pantat ayam tol ark.,.
aku xtau arr.,asal dgn sorang minah nih,..
body type dyerkk mcm aku,,
kulit unn sme mcm  aku,htam2..
tpi agak2 arr wey..nk pakai bju yg mcm mne,,
'jgn sampai org ingat kau nih penyedap jerk'
aku tau arr kau nih penyedap pengkid'
tpi xyah arr ske sound org,,jge akhlak sikit,,
aku xkutuk pengkid..oke,,aku unn pernah rse mcm mne jdi pengkid dlu...
tpi bezenyer,,aku xlesbian oke,,
cm dax nih...lpas dh pts dgn pengkid,,dyerkk,
gi kutuk org lesbian..aku x fhm dgn perangai dyerkk,,
lepas tuhh..aku bukan nk kutukk cme,,knape
nk  sound2 org..
ckp budget,,,
arr aku xske arr,,,and aku xske dgn org yg xde duit,,budget kaya,,
hey korang,,hipokrit giler arr,,
aperr arr,,
oke klu kaye sgt,,aku nk tanyer,,,nnt kat kubur,,,xkan arr kau nk bawak duit2 kau tuh
xpon mcm nih,,jerk arr,,,xkan arr kau nk tempah suruh org gali ,,kubur kau mcm swimming pool
and plis arr jgn arr nk anggap korang tuh x sesuai dgn suasana
mcm hutan or  suasane biase,,
jgn arr nk budget asyi stay tempat yg ber air-cond,,
pastuhh klu buat kje potong kayu pun xley,,
dok bawah kipas banyak habuk arr,
cbe arr kau pikir klu org miskin mcm mne,,
xbaek toll tauuu x,,
klu kau ske sgt air-cond tuh ,,,kau beli banyak2 pastuh taruk kat skolah,.
xpun,,,kan kau tempah air cond yg boley dibawa kesane sini..
pASTUH..
xkan ar time kau mati nnt
kau nk taruk air cond kat atas kubur kau tuh,,??
ha???
pelik2 ...adushh







kan mlm jumaat,,so
maen gitar arr..pas uhh,,tdi ade abg tuh takel
ermm dyerk ckp
HI AWAk,
pas uhh ley plak dyerk berhenti kan mto adushh.cabut nisa.,.,cabut...
hahahaha.,aku terus lari ker kerete arr,
ushhh..
tpi ley tahan arr gakk,,

Out Of Bounds:D
9:03 AM

♥Wednesday, April 6, 2011


hey all....what are you doing...
oke today i am not sleeping to...so i want story with you about homework...
                                   okay homework is very important workk that we do....
                                 but it more easy than work...

i am so tired..really tired..you know...understand.....hushhhhh,..

Out Of Bounds:D
2:05 PM


hisshhhh.....aku nk story pasal pgi tdi...oke...aku cme tdur bper minit jerk tdi,....ermm...kwn kte nih plak xfhm ker kte ckp kte tidur skjap..otax kte saket jerk..tpi kte tahan..kte nk ckp dgn kwn kte tpi  nnt dyerk kecik hati....tau arr dyerk ade prob...tpi smua prob ade jln..kte unn ade prob jugakk.tpi...dyerk still nak tambah..bukan kte xnk tlg...tpi klu dyerk asyik pikir hal bf dyerk jerk...tuh smua bawak kte yg susah..sbnarnyer..dlm hubungan dorang...aku tngok sepatutnya xde prob..tpi dyerk xnk dgr ckp kte,,susah toll..sbnarnye,,,klu dyerk ikot ape yg lte suruh.bende tuh boley selesai...adushh....lgi satu prob my frenz angle nih jln lambat ar,.and then dyerk xminat sukan..aku lemah arr,,,cmm nih.,aku dh arr badan mcm tong drum...mesti arr aku nk bersukan..tpi aku terpakse..follow dyerk,...adush..lbih best aku tukar and amek dgn maizurah arr.dyerk,.,suruh aku badminton mase pemilihan..aku nih dh arr xminat badminton..tpi aku sepuluh kali pikir..and aku ingat dyerk ske maen badminton.rupenyer..duduk jerk..klu cm uh...ggi join kwn aku yg sorang lgi..aku bukan nk kutuk kwn..tpi,,aku xtau..nk luahkan kat sper...aku x ske org halang minat aku,,,mcm mne ekkk nk ckp...contoh aper yg korang ske ,,,lepas tuh.,kwn korang x bgi ske....
paling mudah bersukan arr.or motor yg aku minatt uhhh.aduuushhhh....susahhh susahhhh2xxxx

ermm tdi mr M ajak aku kapel ngan dyerkk tpi aku xnk...adushhh bukannye ape...aku dh ade farid and akeem,,,urmmmm satu lgi,,,tdi aku ckp dgn mr A,,,pasal aku nk gi <M>...and dyerkk x bgi aku gi sorang..aku teringin sgt nk gi,,,,,aku memang teringin..harap,dyerkk ley teman aku,,grakkk sne sebagai kwn...
yawwwwwwwwwwwwwww....
kwn2 yg dihormati,,,klu musim panas next time bawak air korang sendiri..aku.nih gram  tau..aku peenat bawak air...tpi korang minx...bukannyer aper..ibarat mcm mne ek??
senang aku ckp mcm nih arrr,,,,korang kje penat2 and kwn korang tuh pulak dok goyang kaki..time bos dtg bru nk pure2 wat kje....cukup bulan dpt gaji,,,korang dpt duit..dyerk unn dpt,,duit,,,mesti korang rse xpuas hati kan..and marah..aku nih malas marah2...aku lbih ske pendam or story kat blog..sbb...aku nk dyorang fhmm...sendiri,,aku nih kan dh mcm badak air..perlukan air jerk...lgi unn aku bawak air cukup2 utk aku...soo fhm2 arr...and lgi 1 aku xske.. klu aku tngah penat..korang cterkan prob korang..aku nih still nk try jge hati org..tpi biler tngah2 penat2 panas plak tuh...korang cter,,,adush..cbe take time yg sesuai...ermm
k arr aku penat..nk tdow

Out Of Bounds:D
12:26 AM

♥Tuesday, April 5, 2011


nih smua motor2 yg aku minat....tpi xde org yg fhm aku...kwn2 aku mne ske aku minat motor...dorang story pasal kerete aku dgr jerk..but when i story about,,,motor..dorang nnt ckp..kau kan perempuan..
tpi masalahnya...aku pun ade minat aku sendiri,,aku xley nk ikot,,ape yg org suruh...
sdangkan bende tuh aku xminat.,.kwn2 tlg fhm aku...ermm tpi klu aku story nih dgn abrizah,,,
or adibah,,komfirm dyerk fhmm...sbb dorang tau perangai aku..,,,
one day aku akan buktikan kat kwn2 aku,,aku boley ade motor nih,,and
aku yg akan bawak motor  nih....
hey motor waiting me oke...









Read more »

Out Of Bounds:D
1:28 PM


oke..toddddda..a.a.a.a.a.y.y.y.y..y.y
 korang mesti tanyer aku nper tulis mcm tuh,.,
oke biar aku ckp..sbb aku ngantok korang cyer x..dh masuk 2 hari aku xtdow,skjap pun x..aku penat sgt nih.,aku tahankan biji mata,,nk wat homework..aku penat..penat..boley x aku nk relax..jap,,wait.,,,
aku mne ley relax,.,aku kan candidates pmr..so i must study hardly...
i don't want make my parents..sad and regretful,,,yaww...so i must do the best for my parents....but..i am so tired..plis give me time to rest and sleep..OMG ..

I HAVE KOKO TOMORROW....
I REALLY TIRED...
I DON'T WANT BROKE DOWN AGAIN!!
HELP ME...!!
SOMEBODY..
PLIS....!!
I DON'T KNOW WHAT SHOULD I DO NOW....
I JUST WANT TO TO KNOW...DO YOU THINK..ALI CAFE POWER ROOT CAN HELP ME??
THINK IT BACK!!
aerun really crazy....i thnik tommorrow i will be look so suck...??
eermm.....i don't want look suck!!
i want go to school....i want study..
i want get good life for me and for my family,,,,
thinking-thinking..

Out Of Bounds:D
1:06 PM


birthday abg aku..tdi.aku berjaya buat dyerkk happy..walaupunn mlm nih aku,.,xboley tido..and kne siapkan homework..aku xkesah..sbb aku nk dyerk happy ,,,aku xnk dyerk rse mcm xdihargai pade hari kelahiran dyerk,,sbb aku xnk dyerk rse..mcm yg penah aku rse..pade umur aku 12 thn..aku dh penah kne dgn kwn2 aku,yg jdi lawan aku..start dri hari tuh..aku x ske kan harijadi aku...tpi..sbb thn lepas..kwn 2 aku yg bru,,buat aku semangat utk sambut birthday aku..thanks kwn2..korang kwn terbaek aku...

ermmm tajuk khilafku,,,
aku tol2 dh tersygkan seorang hamba allah ini.,,..tpi aku xtau knape aku dh skekan dyerk,,aku nk lupakan dyerk..aku nk lupakan dyerk..aku nk lupakan dyerk,,,perasaan aku skrg berbelah bgi,,,aku nk farid..,..dlm waktu sme aku nk akeem,,and dyerk,,,why ??
knape cinta ini susah....
dan sbnarnya,,,aku xharus memiliki cinta,,,
kerana aku xlayak bercinta,,,
dan aku xharus dicintai,,target aku,,aku nk berjaya...tpi aku dipesongkan dgn cinta,,
cinta yg membutakan hati aku,,,dan cinta yg mengusai hati serta perasaan aku,,
mengapakah kau hadir cinta??
hadir dlm diri ku,,,hadir pada saat ini,,
saat aku harus bertarung ...kehidupan,.,,
.......
khilafku...syg...maaf,,bukan niatku mempermaenkan perasaan..tpi,,bukan juga niatku utk mempergunakan perasaan,hati serta minda....hanya..ia hadir dan ia akan pergi...selamanya dalam hidupku,,saat aku leka,,,,

Out Of Bounds:D
10:18 AM


oke i nk story about what ea///oke 1stly....today is my brother birthday..hey brother..Happy birthday,,,,i love you..you only my truly brother....is that true??yup that is true..muhamad fikryzulhaq,,only mybrother...but i have many adopt brother.....and i love them tooo....
56 bro....+ dude


oke nicely...i want story about..yesterday...oe yesterday i am not going to school..cause i am sick...heheheh..i am not truly sick..cause..i take 2 bottle of gano..pil....with 1 bottle mineral..so i get what i want....dizzy...and vomit/.//truly....i am verry crazy girl..am i right??ermmm dizzy+vomit=fever..
but i am not fever.....oke..i promise if my friends know about this especially Azrul ...he will kill me..why?..cause he very angry when i do like this...we look like sibling...

oke..now about today,,,,today,,,i really tired..but in the morning i take a cup or power root coffee...
nicely,,,ermmm..at school,,,today i am not feeling bad.,..so i can focus,,when learn with others teacher..grets rite?oke..i meet my last year teacher...puan ismaliana..she is my best teacher..i really love when she teach me..\but now./.she separate.,i don't know why..and i am very sad....
lastly...when puan haslinda teach me about agama...i will remember about arwah..i don't know why??
what wroung with me..??
hey dear focus....
what is your target?
8a1..
where you want school next year?
seni school at jb..
so what must you do?
study hardly..and then i will can investigate,,,what i whan do next year...

today post....

Out Of Bounds:D
12:13 AM

♥Saturday, April 2, 2011


awak,.,saya rindu awak..,mungkin susah utk saye terime hakikat yg awak dh xde..and awak dh pergi.....
saya sedih sgt sbb saya x sempat ckp iloveyou...ermmm..saya tolll rindu awak,,saya harap sgt dpt jumper awak...lgi,,tpi tuh smua x kan jadi....saya akan sentiasa ingat awak..awak akan sentiase dlm hati saya,,walaupun dh lme awak tinggalkan saye..tpi awak tetap akan diingati.......thn nih sye pmr..and sye x de semangat ,,,,saya nk awak..awak...tau x..setiap hari saya akan pikir pasal awak........walaupun saya gembira..saya nk kongsikan kegembiraan itu dgn awak...tpi saya x dpt..sbb saye tahu...yg kebahagiaan itu saya dh xdpt miliki......esk saya jaimming...klu awak masih hidup..,mesti saya dpt tunjuk dgn awak saya maen gitar...tpi..ermmmmm..
awak dh xde..selama-lamanya...
saya xnk perganti awak...
awak...knapa awak xde utk memimpin saya jalani hidup yg penuh
pancaroba....
awak saya nak awak..saya nak awak..
dan saat ini  saya perlu bangun
saya tau awak mesti sedih tngok saya mcm nih..
ermm..
semoga roh mu di tempatkan ditempat org2 yg beriman..




Out Of Bounds:D
9:51 AM