<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, March 4, 2011


today i am not prepare any subject for my exam.,...i don't know why this year i am so lazy......errr and klu mcm thn2 sblum nih aeRun rajin sikit,,,,,tpi thn nih mcm malas sikit....err xtaww,,,n x fhm arr....harap ade org kejut otak aku yg tngah tidow nih..,wakakakaka,,hehehhe mcm cter asarichan...and thn nih aku paling pelik.,,knape aku mcm slow jerk.???/pertanyaannnn..ermmm nk ckp aku nih baek,,aku jahat,.,,tpi nk ckp aku nih budget....ermmm entah arr....ek,,,urmmm klu x dlu,,,aku asyik belasah budak jerk...and panggil abg2 angkat aku,,,,gedixx kan aku,,,ermm tdi kat skolah mcm biase aku komfirm arr dgn ryna and bela...dorang kan kwn aku...op yerkk penambahan,,,,kwn aku ramai tau!!!aku syg dorang smua....and paling baek dgn aku azrul,,,aku memang xboley klu dyerk xde...sbb  dyerkk fhm aku,,dyerk slalu simpan rahsia aku and ...aku suke manje dgn dyerk,,,eheemmmm.,,bukan setakat dyerk jerk aku manje,,tpi rmai lgi,,,urmmm..tdi mse aku jln dgn airina,,,pg2,,,aku boley plak x perasan shahrull,kwn baek aku sorang lgi.,,,sorryyy sgt tauu shahrul,,,,.sbb aku ingat tuh abg2 form5,....so aku diam jerk.,,,lgi pun time uhh aku xpakai cermin mata..komfirmm arr xnampak kan...tol x....hheehhehe..dlm kelas plak aku tanyer nizam pasal _________________.....secrett arr syg!!and tdi nizam gaduh dgn imran.,,kecian imran,,,,,aku,tdi ugut imran
klu dyerk gaduh,,aku xnk kwn dyerrrkk,,,aku ckp mcm tuh,,sbb aku syg dyerkk,...dyerk kwn aku gakkk....si nizam plak mcm xnk ckp hal sbanar knape dorang gaduh,,,,hussshhhh,,bored!!arr,,ape nih gaduh2,,org dtg skolah nk damai2..heheheehehe,,aper2 arr aku type..yayauuuu..dlm kelas tdi aku asyik rindu my syg jerk(papa)..i love him...sgt2...xarrr,,dyerk bwat aku tenang jerk...rehat dti aku rse x senang hati jerk,,,,aku cri azrul xjumper,,,aku ingat nk suruh  azrul teman aku,,abis uhh azrul xde,,aku suruh ejan teman aku,,naek kelas..padahal time uhhh xley naek.,.aku terpakse naek..sbb aku takot imran kne tarikkk....mse dh kat tingkat atas uhh,,aku dh nampak cikgu kat dlm kelas dgn imran,,so aku terus ajak ejan turun bawah,,,,time tuh aku dpt agak imran save .....bab azrul plak,,,dyerk nih manje sgt...so aku tau mesti dyerk merajuk tdi,,,,,sbb aku xtunggu dyerk,,,,mse aku ngan ejan sampai kat tempat azrul,,cikgu faridah tngah ajar dax2 nih....subjet matttt..wakakaka...mlm plak,penatt sey,,aku blk kelas gitar tdiii,,,ade dua brother,,jumpe aku,,aku ingat aku bwat salah,,rupenyerr mintakkk no fonnn,,dyerk ajak aku join dyerk....errr,,aku diam jerkk,,,mse kat tuisyen tdi,,,aku geram tol ngan sorang minah nihh,,kje nk sound org jerkk..aku ckp btol k...klu first time aku jumpe dyerkkk,aku dh dpt rse org nih jahat or baekkkk....and aku xske perempuan and laky budget kayaaa!!korang kaya sampai biler jerk,,xbwk mati bebbbb!!

Out Of Bounds:D
3:44 AM