<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, February 27, 2011


hari nih pgi2 aku dh ngantuk dh,,,,sbb aku xcukup tidor,,,,maklumlah kan aku mkn ubat.tuh sbb arr aku kne tdow smpai bper jam entah,,hari nih28 hari bulan,,,tdi kat skolah aku wish imran ,,,cause  birthday dyerk29....tpi aku wish hari nih.,sbb thn nih sampai 28 hari jerk,,,cian aku tngok dyerk...ermm mse study tdi aku tingtong sikit..bukan sikit tpi byk gak arr,,terlalu penat kot,,,wakakaaaaaaaaaa,,,,errr ermm tdi hasbil dtg skolah,,,tgn dyerk still saket lgi rupenyer...aku pun xsempat nk taNYer dyerk mcm2,,sbb aku takot sikit dgn dyerk,,,,x taww arr nper..pastuh tdi akasha aku tngok dyerk..mcm nk usha shiyma jerkk..maklumlah,,shiyma tuh comey,,,,,,mse rehat plak aku rehat dgn kwn baek aku azrul,airina and khalijah..yg harrisss and the geng tuh menyebok jerk.,,,,,aku x taw arr knape aku ske kwn dgn azrul...mungkin sbb dyerkkk tuh baek sgt and manje dgn aku,,aku pun manje gak ngan dyerk,,.airina dgn shahrul plak dorang nih kapel..xsah klu x jumper sehari...hurmmmm.,.mcm aku gak,,,tpi aku xde arr jumper stiap hari,,cme mcg jerk.,,aku harap sgt hubungan aku and si dyerkkk kekal ....sbb aku syg dyerk sepenuh hati...op yerkkk aku hari nih geram gak arr ngan imran sbb...aku mintak pinjam bku nota dyerk,,,,dyerk xbgi.,,geramnyer,,,,,,mcm nk marah2 pon ade,,,rse nk sepak kerusi pun ade,,,,,pape arrr ,,....si syed plak nih...memang buat aku geram sampai nk berapi,,,aku rse klu bomba dtg pun api kat aku x terpadam,...,,sbbnyer,,aku kirim dyerk topap,,,tpi sampai skrg x topap2,,,esk siap kaw,,,aku tunggu sampai ptg topap xde,,,,,memang nk kne!!!!!!marahgiler-----mse blk skolah plak...aku tetidow dlm bas,,xthan ngantok kot,,,,..-aerun february-

Out Of Bounds:D
10:25 PM