<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, February 9, 2011


dh lme rsenyer aku xtulis dairy tol arkk..sbb internet asyik wat hal jerk...internet nih elakkan kte sepak jerk,wakakakaka,,ermm,,tpi sblum aku mulakan cter aku nk korang bcekan al-fatihah bwat sorang member aku yg telah kembali kerahmatullallah.
                            arwah~al-zunnur bin rosli
                             (telah pergi meninggalkan rakan2 seperjuangan pade umur 15thn)
                            -o4 februari 2011-jumaat ptg..

erm oke aku sambung blk cter aku nih..mse hari jumaat 04november ptg,,aku rse happy sgt sbb aku gi jumper bestie buddy aku Tasya arr sper lgikan..,kat TMN..Mawar..daddy aku hantar..so kteorang siap take photo dgn munggunakan kamera aku yang bernama'Papa'i love it very much...walaupun papa rosak tpi aku still gunakan..aku xkecah org nk ckp aper...mlm plak.aku sepatutnya kne blk KG...tpi aku xnk blk sbb
aku malas,,aku xske jdi cucu yg dibandingkan nenek aku sendiri,,,sbb aku memang sakit hati,,bgi aku smua org ade keistimewaan masing2 ..and aku benci sepupu aku,,,aku xtau dlu aku xpernah ade perasaan mcm nih,,,tpi skrg hati aku makin sakit,,,dgn ape yg dibwat oleh makcik aku,,makcik aku tuh pikir dyerk tuh cantek sgt ker...mke bersepai,,,(kutuk makcik nampak)mummy aku lebih cantik 10x ganda dri kau,,lgi pun mummy aku walaupun tua tetap nampak muda,,siap org panggil kakak lgi..so kau x yah nk budget sgt,,,hey makcik kau pikir kau dh kaya sgt arr,...aku bgi tau kat kau eaa...aku ramai knal bdak2 luar,,and aunty2 luar,...dorang lgi kaya dri kau ....lgi satu khas utk sepupu aku.,.korang aku still ley respect..jgn buat aku sampai kurang ajar,,,dgn korang,,,kau pikir kau jdi sepupu aku kau ley selamatt....klu nk ikotkan hati aku,,aku ley aje anggap kau tuh musuh aku bukan sepupu aku,,tau x,,,and aku ley layan korang mcm musuh aku,,,tpi dsbbkan aku maseh ade perasaan belas kasihan aku xdenyer nk wat cam tuh....tpi agak2 arr sikit,.,klu aku dh bgi peluang tuh,,xyah sampai nk pijak kepale aku,,oke,,,aku xtau arr knape aku ade sepupu mcm nih,,kuat belagak,,dgn kemewahan,,,,hurmmm,,,agak2nyer...dorang nih cme xpernah merasa smua tuh kot,,mcm rusa masuk bandar mcm tuh  arr,,....

Out Of Bounds:D
8:17 AM