<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, February 26, 2011


urmmmm hey bloggg sory arr dh lme x type story kat sini,,,,,cause,,,malas arr nk on9.... emmmm
so hari nih aku nk type mcm2 story....1st lyyy.,,aku nk story mse arituh aku gi follow parents aku gi kenduri kawen frenz dyerk kat batu pahat,,,so dsbbkan aku nih borink sorang jerk,,aku bwk arr papa(kamera)...mse kat situh,,aku nampak arr,,budak2 remaja  sebaya aku pegang kamera NIKON.,YG  mahal tuh,,errrr..malu nyer aku,,sbb papa aku rosak,,skrim nyer dh pecah,,,errrr nih pon silap aku,,aku yg wat papa jdi sakit.....ermm terdetik gak kat hati aku nk kamera mcm tuh...senang amek pic,,,,tpi tuh arr,,klu aku mintak dgn daddy komfirm arr daddy aku xnk belikan,,sbb aku xde usaha ape2 unnn utk dptkan kamera mcm tuh,,,,lgi pun aku xnk susahkan parents aku,,aku just pasang niat..oneday aku pasti dpt beli kamera mcm tuh,,,,,.....pastuh mlm tuh plak.aku jumpe ifan...dyerk dtg umah aku,,and parents aku tau......talk with him make me happy,,,..i don't know why,,and he always make me smile....and he give me black necklace....huhuhuuhuhuuhuhu....aku suka rantai uh,,sampai skrg aku xbukak....tpi aku nk loket stainless still...errr..urmmmm..next time klu ade duit aku nk beli loket arr.(nampak sgt aku nk harta dunia)ermm aku nk loket mcm dlu ade skru driver..tpi aku nih cuai sgt.,.kan dh loket tuh hilang..ermmm berbalik pasal ifan uhh,,,mlm tuh time dyerk dh blk...30 minit kemudian..aku mcg dyerk,,aku ckp klu dh smpai mcg tau,,.xaley2 dyerk reply,...dyerk kat johor jaya..mto dyerk rosak,,so aku pun  naek risau,,aku ckp ngan mummy aku,,pasal dyerk..,mummy aku suruh daddy aku tlg ifan..mummy aku ckp sian budak tuh..so mlm tuh aku pon follow parents aku,,dyerk ckp ngan aku dyerk kat rose merah petronas...huhuhuu,,cian tol kat dyerkk,aku xsampai hati tngok dyerk,,tolak mto.....mse aku dh sampai sne,,,,daddy aku suruh dyerk kunci mto dyerk,,sbb daddy aku nk hantar dyerk blk umah..umah dyerk kat kempas,,mse dlm kete kteorg xckp ...unn kteorg just maen mcg,,,hehehehe.,..mummy aku arr byk tanyer kat ifan..adushh,,,ermmm lepas dh hantar dyerk aku blk,,,and aku terus tidow,..esknye aku kne hang out ngan bela,,,sbb birthday bela,,HAPPY BIRTHDAY BELLA!!13.02...ermmm.,,,,aku nih kan style mcm laky,,so xde nyer nk pakai bju dresss..aku just pakai bju dlm lengan panjang warne hitam with t-shirt paul smith and pakai tudung hitam...with seluar jeans....just mcm tuh jerk aku pakai,.,aku cme bwk duit rm5...jerk..sbb just gerak cs.,..urmm aku malas nk mintak parents aku..duit..,sbb aku xnk susahkan dorang..hadiah bela aku bgi bela bju ,,tpi aku x mampu arr beli bju yg mahal2,,yg biase jerk..tpi x tau arr.bela suke or x...airina belikan bela jam...sbnarnyer aku ngan ryna kumpul duit tuh sorang rm20...tpi aku ckp ngan bela,,jam from ryna...tpi aku yg gi belikan jam tuh,,aku ingat tuh jam yg bela nk,,rupenyer..aku silap...tngok.cian bela,,dh arr dyerk pakai jam warne pink yg bkan dyerk nk...urmmm..sory tau bela,,,aku time uh rse bersalah sgt,,,lgi pun...sblum aku beli jam tuh,,aku ade rancang nk belikan rantai,,tpi tuhh arr airina tuhh dh kecoh..gi ckp ngan bela x yah beli jam..time tuh aku dpt tau dri bela,,aku dh rse menyirap.,.naseb aku tahan lgi aku xmarah dyerkk..sbb aku tau dyerk kwn aku,,..so aku ley cool lgi..pas uh,,,,,mse kat umah bela tuh,,dyerk ckp gi rumah kwn baek dyerk jap...erine,,aku pun nk tngok erine depan2.selalu aku tngok dlm photo jerk....mse aku ngan bela kat rumah erine tuh...aku tngok erine,,,cantek arr erine...,memang sesuai kwn ngan bela...aku tngok bela ngan erine tuh caNTek,,,urmm,,kadang2 aku pun nk kurus mcm dorang,..ermm aku xtau arr knape klu aku diet pun aku x kurus.,,mungkin sbb aku nih ikot keturunan kot....ermmm kadang2 aku terpikir gak knape aku nih gemok..ermmm..mungkin sbb aku nih kuat kot,,maybe one day time aku dlm bahaye,,aku dpt lwan org yg jahat....lgi pun aku ingat aku pernah tumbuk org sampai darah,,,ermmm..so sbb tuh aku xske pakai bju yg ketat2......sbb nmpak body aku,,malu sey,,,,,,and paling aku suke bju bersweater,,,tuh arr paling aku suke....mse kat cs plak..aku jumpe kwn2 bela..kwn2 dyerk baek sey ngan aku.,,,cantek plak uh kwn2 bela.....and lupe plak aku,,,,nk gi tau...mse aku sampai kat situ..aku asyik sejuk jerk,,aku harap sgt aku xde pape..sbnarnyer,,,aku yakin sgt mse tuh badan aku lemah sgt2,,,tpi aku xnk gi tau bela,,sbb tuh birthday dyerk,,,aku kuatkan diri gak,,sbb bela suruh aku teman dyerk,,so aku follow jerk arr,.,.and mse dyerk bela borak2 dgn member dyek,,,aku dh rse laen mcm giler,,,,aku ckp ngan bela aku nk gi beli air,,,so aku gi kat kool blog..beli air mineral,,and aku terus makan ubat tahan saket tuh.,,,errr,,,mse aku mkn ubat tuh member dyerk nampak.aku unnn xboley nk cover line lgi,,urmmm....pasuhh dorang ade amek pic aku ..urmmm thanks arr for take my pic..mse kat danga bay plak....aku maen snap pic pakai papa...mse jln2 ngan bela....aku terjatukan kamera tuh..so tamat arr riwayat papa.....--tpi aku tetap simpan papa aku syg dyerk..and skrg aku xdpt snap mcm biase..urm..silap aku..gak nper cuai sgt ...and beberapa hari lepas tuh...hari sekolah...aku mcm biase arr,,mse kat kelas ,,aku  terpandang belakang,,,xaley2 aku terpandang HASBIL....dyerk pun terpandang aku,,aku takot sey tngok dyerk,,dyerk pandang aku mcm nk mkn org...tuh yg aku terus pandang tempat laen....psl IMRAN .memang buat aku marah,,dyerk ske sakitkan hati aku,,ishhh geram giler.....pas uhh xsilap aku,,hari ape ek,...aku pengsan..tpi imran xtlg pon,,aku xingat aper dh jdi kat skolah,..mse aku pengsan tuh,naseb ryna tlg aku,,pasuhhh aku cuti sampai  3 hari...aku gi hospital putri...gi check.,.aku xtau knape thn nih..aku asyik xsehat jerk...tpi andai umur aku xpanjang,..aku harap org2 yg tersyg dpt ingat aku,,,,aku x tau arr,knape aku asyik rse hidup aku tinggal 3 bulan,,tpi aku pernah tanye bela klu hidup aku tinggal 3 bulan,,aper yg dyerk nk buat....??__________________......aku pun tanyer diri aku,,klu hidup aku tinggal 3 bulan aper aku nk buat.....tpi saat aku pergi nnt ,,,aku harap aku dpt melawat kubur a.k.a.....ermmm........

Out Of Bounds:D
7:21 AM