<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, February 27, 2011



My lovely mummy and daddy(lif cs)taken aeRunpaPa


this is me aeRunheyRun...-i am not cute like you-

tngok tol2...aeRun gemokkan,,,yup aeRun x comey awk

bestie buddies aku tasya.,,,,kte org bff,,,tngok rantai dyerk pakai,,aeRun pun ade sblah

kami xcantek mcm kamu


hishhh.,..nih buat2 mke jerk.wakakakakaaa






people that i love

Out Of Bounds:D
11:26 PM


hari nih pgi2 aku dh ngantuk dh,,,,sbb aku xcukup tidor,,,,maklumlah kan aku mkn ubat.tuh sbb arr aku kne tdow smpai bper jam entah,,hari nih28 hari bulan,,,tdi kat skolah aku wish imran ,,,cause  birthday dyerk29....tpi aku wish hari nih.,sbb thn nih sampai 28 hari jerk,,,cian aku tngok dyerk...ermm mse study tdi aku tingtong sikit..bukan sikit tpi byk gak arr,,terlalu penat kot,,,wakakaaaaaaaaaa,,,,errr ermm tdi hasbil dtg skolah,,,tgn dyerk still saket lgi rupenyer...aku pun xsempat nk taNYer dyerk mcm2,,sbb aku takot sikit dgn dyerk,,,,x taww arr nper..pastuh tdi akasha aku tngok dyerk..mcm nk usha shiyma jerkk..maklumlah,,shiyma tuh comey,,,,,,mse rehat plak aku rehat dgn kwn baek aku azrul,airina and khalijah..yg harrisss and the geng tuh menyebok jerk.,,,,,aku x taw arr knape aku ske kwn dgn azrul...mungkin sbb dyerkkk tuh baek sgt and manje dgn aku,,aku pun manje gak ngan dyerk,,.airina dgn shahrul plak dorang nih kapel..xsah klu x jumper sehari...hurmmmm.,.mcm aku gak,,,tpi aku xde arr jumper stiap hari,,cme mcg jerk.,,aku harap sgt hubungan aku and si dyerkkk kekal ....sbb aku syg dyerk sepenuh hati...op yerkkk aku hari nih geram gak arr ngan imran sbb...aku mintak pinjam bku nota dyerk,,,,dyerk xbgi.,,geramnyer,,,,,,mcm nk marah2 pon ade,,,rse nk sepak kerusi pun ade,,,,,pape arrr ,,....si syed plak nih...memang buat aku geram sampai nk berapi,,,aku rse klu bomba dtg pun api kat aku x terpadam,...,,sbbnyer,,aku kirim dyerk topap,,,tpi sampai skrg x topap2,,,esk siap kaw,,,aku tunggu sampai ptg topap xde,,,,,memang nk kne!!!!!!marahgiler-----mse blk skolah plak...aku tetidow dlm bas,,xthan ngantok kot,,,,..-aerun february-

Out Of Bounds:D
10:25 PM

♥Saturday, February 26, 2011


assalammualaikum......
       firstly aku nk minta maaf kat semua orang yg pernah aku bwat silap..sbb aku nih manusia biasa...and aku bukan malaikat...mesti sahabat-sahabat dan kaum keluargaku ingin tau,,kenapa begitu awal aku menyiapkan wasiat nih..kerana aku tidak tahu ajal dan mautku...oleh sebab itu aku nak semua orang yang tersayang..faham.,,mengapa aku tinggalkan .....korang semua,,,,bukan niatku untuk pergi,,,tpi mungkin aku lebih disayangi oleh ALLAH S.W.T...dan bukan niatku juga untuk melukai hati semua orang..,,mungkin sebelum ini saat aku hidup,,,aku sentiasa dibutakan dgn harta dunia,,,dan dosa serta maksiat yang sentiasa dihasut oleh hawa nafsuku,,,,
       untuk ibubapaku tersayang
  BONDA-anakanda ingin menyusun 10 jari terlebih awal kerana anakanda tahu banyak dosa anakanda selama ini.tidak terkira dosa anakanda selama bonda melahirkan anakanda,,anakanda selalu ingin bersama bonda saat anakanda kecil,,dan anak anda juga inginkan saat manis itu,,,,kebahagiaanmu adalah kebahagiaanku,,,bonda anakanda berharap anakanda dapat bersama bonda untuk selama-lamanya,,,tpi saat ini.,....anakanda tahu,,anakanda banyak berubah dan anakanda tidak seperti dulu,,mungkin kerana anakanda telah hanyut dgn dosa dan maksiat,,,,serta harta dunia,,,,,dan membuatkan anakanda begitu biadap didepan bonda....anakanda juga terlebih dahulu ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga buat bonda kerana disetiap hari lahir anakanda,,,bonda sentiasa memberikan anakanda hadiah,.......TAPI andai anakanda sudah tiada lagi di alam ini,,,,anakanda masih inginkan hadiah dari bonda,,,,,anakanda inginkan bacaan al-fatihah dan yaasin daripada bonda buat anakanda....dan anakanda tidak menginginkan linangan air mata,,,kerana air matamu,,akan membuat aku tidak tenteram di alam sana.......dan anakanda ingin memberikan satu pesanan paling terpenting-MAMA ADEK SAYANG MAMA,,MAMA AMPUNKAN ADEK-

ayahanda-buat ayahandaku tersayang,,anakanda sentiasa mengingkari kata-kata ayahanda,,,anakanda sentiasa menyusahkan ayahanda,,,anakanda ingin  memohon maaf drpd ayahanda drpd hujung rambut hingga hujung kaki..mungkin selama ini anakanda tidak pernah menyenangkan hati ayahanda,,,malah anda sering membuat ayahanda berasa marah dan susah hati,,,anakanda sentiasa meminta duit daripada ayahanda,,,dan anakanda tau duit yang telah ayahanda berikan hasil titik peluh ayahanda..sewaKTU anak anda sudah tiada,..anakanda berharap ayahanda dapat menghalalkan makan minum serta wang yang telah ayahanda berikan....anakanda tau saat jasad anak anda sudah tiada,,ayahanda pasti akan melihat gambar2 sewaktu anakanda kecil,,,bersama ayahanda....senyum tawa anakanda diwaktu itu mungkin anakanda tidak dapat berikan kepada ayahanda,,,tapi anakanda masih mengharapkan agar ayahanda sentiasa disamping anak anda...andai hajat ayahanda untuk mendengar 13 lgu daripada anakanda...tidak kesampaian...maafkan anak anda,,,saat anak anda dibawah tanah nanti anak perlukan ayahanda,,,dan ayahanda tidak dapat berada disisi anak anda,,dan anak anda hanya inginkan doa diiringi al-fatihah buat anakanda....-ADEK SAYANG DADDY SANGAT...DADDY JAGA MUMMY BAEK2 -

abgakry-sebelum adek mulakan kata-kata adek...adek nk minta maaf sgt abg....abg adek skrg dh xde,,,,adek dh xdpt bersama abg,,adek dh xdpt teman abg keluar..adek tau selama nih adek terlalu kurangajar dan keras kepala...menyebabkan  kita berdua sentiasa bergaduh....abg adek dh xde..lepas nih adek dh xdpt jdi pendengar utk masalah abg,,,adek tau abg xkan cari adek laen...tpi adek harap abg dapat cri seseorang yg dpt fhm abg dan ,,,dpt jdi pengganti adek,,,,lepas nih...adek benarkan abg pakai barang2 adek,,,,and kalau diizinkan allah,,,abg dpt jumpe..mimi adek nk abg tolong kirim salam sayang dari adek....adek tau kalau abg bce ape yang adek tulis nih..mesti abg sedih,,,,tpi adek xnk linangan air mata drpd abg...adek nk doa abg adek nk bacaan yaasin drpd abg,.adek nk al-fatihah drpd abg..abg jgn lupakan adek...jgn lupakan adek abg yg jahat nih...!!!selama nih adek xpernah bgi tau abg and mungkin jarang adek ucapkan ini-ABG ADEK SYG ABG,,ABG JGE MUMMY AND DADDY-abg dengar ckp mummy and daddy tau...mummy and daddy dh xde adek.....

for all my friends...--untuk semua kwn2 aku,..mungkin klu aku sebutkan dlm nih pasti akan mengguris hati rakan2 yg laen..kerana aku mungkin akan terlupa letak name yg laen...and sesiapa yg menganggap aku rakan korang.,..and kwn2 aku yang syg kat aku,,,,korang semua kawan2 yg terbaek,,aku mungkin jarang marah korang...tpi x beerti aku pendam...sbb bgi aku korang xsalah wat per nk marah,,,,andai korang tol2 kwn2 and sahabat handal aku,,aku nk tegur korang dahulu,,,
-jgn minum arak(sesungguhnya arak itu haram disisi islam,dan dosa kita tidak dapat diampunkan selama 60 hari)
-jgn kamu dekati zina(kerana sesungguhnya zina itu perbuatan paling keji dan dilaknat allah)
-labuhkan tubuhmu wahai muslimah(sesungguhnya auratmu serta maruahmu dapat menaikkan nafsu lelaki dan dapat menghampirimu dengan zina)
-pakai lah tudung(wahai sahabat2ku.,,,sesungguhnya  rambut itu adalah mahkota seorang wanita dan janganlah kamu mengubahkannya,,kerana kamu telah mengubah kejadian allah S.W.T                           RAKAN-RAKANKU,,,AKU PERLUKAN DOA KALIAN SERTA BACAAN AL-FATIHAH...
mungkin sebelum ini kita senang bersama dan aku dalam keadaan susah dan perlukan pertolongan kalian..berikanlah aku pertolongan dengan bacaan mu....

papa sayank-sayang mungkin kita tidak dapat bersama lgi,,ma harap pa dpt cri pengganti ma...and ma xnak pa rosakkan hidup pa dgn perkara yang sia-sia..ma nk papa teruskan solat dh bertawakal,,,,serta redha atas pemergian ma,,ma sayang pa sgt2,,pa xsama mcm lelaki laen,,pa terlalu baek,,,pa x sme mcm ex ma ....pa terlalu ambil berat tentang ma..tpi ma plak sentiasa leka,,,dgn pa..tpi bukan bermaksud leka itu,,,ma tidak sayangkan pa...sepenuh hati ini menyanyangimu,,sejak pertemuAn pertama ma bersama pa,,,pa buat ma sentiasa happy,,and ma berharap dapat bersama sehingga akhir hayat ma,,tapi andai tidak diizinkan ALLAH
tiada apa yang dapat ma buat,,,hanya berdoa,,..mungkin sebelum nih ma selalu ucapkan pada papa
-i love you
-i love you sgt2
-i need you sayank
-i miss you sayang
-ma nk pa
-ilysm and ilydamn much

and skrg ma nk katakan pade papa

-papaku syang ma perlukan doa papa,ma perlukan hadian pa,bacaan al-fatihah

(sblum ma terlupa,,selepas ma pergi,,ma nk pa dtg umah ma and amek topi hitam putih..and ma nak pa jge topi tuh,,,ma harap sgt ,,pa dpt melawat kubur ma hari,,mcm kte selalu mcg setiap hari,,,,syg MAMA SAYANG PAPA SGT2 ,,,MAMA RINDU PAPA,MAMA KENA PERGI UNTUK SELAMA-LAMANYA,,,SYANGKU,,,I LUB YOU,,MA AKAN SENTIASA DI HATI PA,...-SEMOGA KITA DPT BERSAMA-
ALLAH
YA ALLAH YA TUHANKU,,AMPUNKAN LAH HAMBAMU YANG HINA INI....YA ALLAH.
ANDAI KAU CABUT NYAWAKU,,
AKU MOHON KEPADAMU,,SEMOGA LETAKKAN
AKU DITEMPAT ORANG2 YANG BERIMAN...
YAALLAH YA TUHANKU,,AKU BERMOHON KEPADAMU SEMOGA
KAU PANJANGKAN UMUR HAMBA MU INI,,
..........................
DAN
AKU BERMOHON AGAR KAU
LINDUNGI IBUBAPAKU
KELUARGAKU
SAHABAT2KU
KEKASIH HatiKU....


AERUN HEART


Out Of Bounds:D
1:56 PM


heheheh..aku hari nihh happy giler2..sbb aku dpt tau imformation pasal a.k.a..aku dpt tau yg dyerk sekolah...S.A.B.....ermmm rupe2nyer,,ape yg aku cri selama nih aku dh dpt tau,.,,tpi,,aku nk sgt gi kubur dyerk..aku harap sgt sblum aku tinggalkan dunia nih,..aku dpt gi kubur dyerk....and aku dpt tau ..17.04 tarikh lahir member aku.,..rashidatul adawiah...17.01.......tuh mungkin bermaksud 5.01ptg....rumah dyerk,aku dpt rse mcm rumah yg aku amek...mse kat hospital tuh jerk..sbbb area..TMN N.C....
errr...yg penting..ape yg aku hasratkan kali nih menjadi,..yawwwwww...doakan aku berjaya,,and doakan aku selamat pergi and pulang.......imformation yg laen secret.........
-aeRunsecret-

Out Of Bounds:D
11:19 AM


urmmmm hey bloggg sory arr dh lme x type story kat sini,,,,,cause,,,malas arr nk on9.... emmmm
so hari nih aku nk type mcm2 story....1st lyyy.,,aku nk story mse arituh aku gi follow parents aku gi kenduri kawen frenz dyerk kat batu pahat,,,so dsbbkan aku nih borink sorang jerk,,aku bwk arr papa(kamera)...mse kat situh,,aku nampak arr,,budak2 remaja  sebaya aku pegang kamera NIKON.,YG  mahal tuh,,errrr..malu nyer aku,,sbb papa aku rosak,,skrim nyer dh pecah,,,errrr nih pon silap aku,,aku yg wat papa jdi sakit.....ermm terdetik gak kat hati aku nk kamera mcm tuh...senang amek pic,,,,tpi tuh arr,,klu aku mintak dgn daddy komfirm arr daddy aku xnk belikan,,sbb aku xde usaha ape2 unnn utk dptkan kamera mcm tuh,,,,lgi pun aku xnk susahkan parents aku,,aku just pasang niat..oneday aku pasti dpt beli kamera mcm tuh,,,,,.....pastuh mlm tuh plak.aku jumpe ifan...dyerk dtg umah aku,,and parents aku tau......talk with him make me happy,,,..i don't know why,,and he always make me smile....and he give me black necklace....huhuhuuhuhuuhuhu....aku suka rantai uh,,sampai skrg aku xbukak....tpi aku nk loket stainless still...errr..urmmmm..next time klu ade duit aku nk beli loket arr.(nampak sgt aku nk harta dunia)ermm aku nk loket mcm dlu ade skru driver..tpi aku nih cuai sgt.,.kan dh loket tuh hilang..ermmm berbalik pasal ifan uhh,,,mlm tuh time dyerk dh blk...30 minit kemudian..aku mcg dyerk,,aku ckp klu dh smpai mcg tau,,.xaley2 dyerk reply,...dyerk kat johor jaya..mto dyerk rosak,,so aku pun  naek risau,,aku ckp ngan mummy aku,,pasal dyerk..,mummy aku suruh daddy aku tlg ifan..mummy aku ckp sian budak tuh..so mlm tuh aku pon follow parents aku,,dyerk ckp ngan aku dyerk kat rose merah petronas...huhuhuu,,cian tol kat dyerkk,aku xsampai hati tngok dyerk,,tolak mto.....mse aku dh sampai sne,,,,daddy aku suruh dyerk kunci mto dyerk,,sbb daddy aku nk hantar dyerk blk umah..umah dyerk kat kempas,,mse dlm kete kteorg xckp ...unn kteorg just maen mcg,,,hehehehe.,..mummy aku arr byk tanyer kat ifan..adushh,,,ermmm lepas dh hantar dyerk aku blk,,,and aku terus tidow,..esknye aku kne hang out ngan bela,,,sbb birthday bela,,HAPPY BIRTHDAY BELLA!!13.02...ermmm.,,,,aku nih kan style mcm laky,,so xde nyer nk pakai bju dresss..aku just pakai bju dlm lengan panjang warne hitam with t-shirt paul smith and pakai tudung hitam...with seluar jeans....just mcm tuh jerk aku pakai,.,aku cme bwk duit rm5...jerk..sbb just gerak cs.,..urmm aku malas nk mintak parents aku..duit..,sbb aku xnk susahkan dorang..hadiah bela aku bgi bela bju ,,tpi aku x mampu arr beli bju yg mahal2,,yg biase jerk..tpi x tau arr.bela suke or x...airina belikan bela jam...sbnarnyer aku ngan ryna kumpul duit tuh sorang rm20...tpi aku ckp ngan bela,,jam from ryna...tpi aku yg gi belikan jam tuh,,aku ingat tuh jam yg bela nk,,rupenyer..aku silap...tngok.cian bela,,dh arr dyerk pakai jam warne pink yg bkan dyerk nk...urmmm..sory tau bela,,,aku time uh rse bersalah sgt,,,lgi pun...sblum aku beli jam tuh,,aku ade rancang nk belikan rantai,,tpi tuhh arr airina tuhh dh kecoh..gi ckp ngan bela x yah beli jam..time tuh aku dpt tau dri bela,,aku dh rse menyirap.,.naseb aku tahan lgi aku xmarah dyerkk..sbb aku tau dyerk kwn aku,,..so aku ley cool lgi..pas uh,,,,,mse kat umah bela tuh,,dyerk ckp gi rumah kwn baek dyerk jap...erine,,aku pun nk tngok erine depan2.selalu aku tngok dlm photo jerk....mse aku ngan bela kat rumah erine tuh...aku tngok erine,,,cantek arr erine...,memang sesuai kwn ngan bela...aku tngok bela ngan erine tuh caNTek,,,urmm,,kadang2 aku pun nk kurus mcm dorang,..ermm aku xtau arr knape klu aku diet pun aku x kurus.,,mungkin sbb aku nih ikot keturunan kot....ermmm kadang2 aku terpikir gak knape aku nih gemok..ermmm..mungkin sbb aku nih kuat kot,,maybe one day time aku dlm bahaye,,aku dpt lwan org yg jahat....lgi pun aku ingat aku pernah tumbuk org sampai darah,,,ermmm..so sbb tuh aku xske pakai bju yg ketat2......sbb nmpak body aku,,malu sey,,,,,,and paling aku suke bju bersweater,,,tuh arr paling aku suke....mse kat cs plak..aku jumpe kwn2 bela..kwn2 dyerk baek sey ngan aku.,,,cantek plak uh kwn2 bela.....and lupe plak aku,,,,nk gi tau...mse aku sampai kat situ..aku asyik sejuk jerk,,aku harap sgt aku xde pape..sbnarnyer,,,aku yakin sgt mse tuh badan aku lemah sgt2,,,tpi aku xnk gi tau bela,,sbb tuh birthday dyerk,,,aku kuatkan diri gak,,sbb bela suruh aku teman dyerk,,so aku follow jerk arr,.,.and mse dyerk bela borak2 dgn member dyek,,,aku dh rse laen mcm giler,,,,aku ckp ngan bela aku nk gi beli air,,,so aku gi kat kool blog..beli air mineral,,and aku terus makan ubat tahan saket tuh.,,,errr,,,mse aku mkn ubat tuh member dyerk nampak.aku unnn xboley nk cover line lgi,,urmmm....pasuhh dorang ade amek pic aku ..urmmm thanks arr for take my pic..mse kat danga bay plak....aku maen snap pic pakai papa...mse jln2 ngan bela....aku terjatukan kamera tuh..so tamat arr riwayat papa.....--tpi aku tetap simpan papa aku syg dyerk..and skrg aku xdpt snap mcm biase..urm..silap aku..gak nper cuai sgt ...and beberapa hari lepas tuh...hari sekolah...aku mcm biase arr,,mse kat kelas ,,aku  terpandang belakang,,,xaley2 aku terpandang HASBIL....dyerk pun terpandang aku,,aku takot sey tngok dyerk,,dyerk pandang aku mcm nk mkn org...tuh yg aku terus pandang tempat laen....psl IMRAN .memang buat aku marah,,dyerk ske sakitkan hati aku,,ishhh geram giler.....pas uhh xsilap aku,,hari ape ek,...aku pengsan..tpi imran xtlg pon,,aku xingat aper dh jdi kat skolah,..mse aku pengsan tuh,naseb ryna tlg aku,,pasuhhh aku cuti sampai  3 hari...aku gi hospital putri...gi check.,.aku xtau knape thn nih..aku asyik xsehat jerk...tpi andai umur aku xpanjang,..aku harap org2 yg tersyg dpt ingat aku,,,,aku x tau arr,knape aku asyik rse hidup aku tinggal 3 bulan,,tpi aku pernah tanye bela klu hidup aku tinggal 3 bulan,,aper yg dyerk nk buat....??__________________......aku pun tanyer diri aku,,klu hidup aku tinggal 3 bulan aper aku nk buat.....tpi saat aku pergi nnt ,,,aku harap aku dpt melawat kubur a.k.a.....ermmm........

Out Of Bounds:D
7:21 AM

♥Monday, February 21, 2011


my status-is taken
 i am taken pApa..my syunk.....his name...secret auuuu......
xley nk bgi tau korang....tpi skrg aku memang syunk dyerk giler2..sorang..
dyerk buat aku nk study and buat aku jdi lebih baek dri dlu..
xtau arr knape.....aku ley berubah dsbbkan dyerk...
pape unn..korang doakan aku semoga bahagia bersama si dia,,,utk selama-lamanya...

tpi bab AKA....aku still x habis lgi..misi aku belum selesai,,,,,and aku harap,,sblum aku pergi meninggalkan..dunia ini..aku harap sangat aku dpt pergi kubur dyerk,,,,
and aku harap aku pergi dalam keadaan yang suci.....
klu aku xhidup lgi..aku nk korank bcekan yaasin utk aku tawww,,and aku xnk linangan air mata,,sbb
ermmmm:~

Out Of Bounds:D
1:54 AM

♥Wednesday, February 16, 2011



thanks rul for edit this...picture.(mybestfrenz 4 eva)

Out Of Bounds:D
3:23 AM



hang out AT CITY SQUARE.....with bela on her birthday-nad,&eika-

Out Of Bounds:D
3:12 AM

♥Wednesday, February 9, 2011


dh lme rsenyer aku xtulis dairy tol arkk..sbb internet asyik wat hal jerk...internet nih elakkan kte sepak jerk,wakakakaka,,ermm,,tpi sblum aku mulakan cter aku nk korang bcekan al-fatihah bwat sorang member aku yg telah kembali kerahmatullallah.
                            arwah~al-zunnur bin rosli
                             (telah pergi meninggalkan rakan2 seperjuangan pade umur 15thn)
                            -o4 februari 2011-jumaat ptg..

erm oke aku sambung blk cter aku nih..mse hari jumaat 04november ptg,,aku rse happy sgt sbb aku gi jumper bestie buddy aku Tasya arr sper lgikan..,kat TMN..Mawar..daddy aku hantar..so kteorang siap take photo dgn munggunakan kamera aku yang bernama'Papa'i love it very much...walaupun papa rosak tpi aku still gunakan..aku xkecah org nk ckp aper...mlm plak.aku sepatutnya kne blk KG...tpi aku xnk blk sbb
aku malas,,aku xske jdi cucu yg dibandingkan nenek aku sendiri,,,sbb aku memang sakit hati,,bgi aku smua org ade keistimewaan masing2 ..and aku benci sepupu aku,,,aku xtau dlu aku xpernah ade perasaan mcm nih,,,tpi skrg hati aku makin sakit,,,dgn ape yg dibwat oleh makcik aku,,makcik aku tuh pikir dyerk tuh cantek sgt ker...mke bersepai,,,(kutuk makcik nampak)mummy aku lebih cantik 10x ganda dri kau,,lgi pun mummy aku walaupun tua tetap nampak muda,,siap org panggil kakak lgi..so kau x yah nk budget sgt,,,hey makcik kau pikir kau dh kaya sgt arr,...aku bgi tau kat kau eaa...aku ramai knal bdak2 luar,,and aunty2 luar,...dorang lgi kaya dri kau ....lgi satu khas utk sepupu aku.,.korang aku still ley respect..jgn buat aku sampai kurang ajar,,,dgn korang,,,kau pikir kau jdi sepupu aku kau ley selamatt....klu nk ikotkan hati aku,,aku ley aje anggap kau tuh musuh aku bukan sepupu aku,,tau x,,,and aku ley layan korang mcm musuh aku,,,tpi dsbbkan aku maseh ade perasaan belas kasihan aku xdenyer nk wat cam tuh....tpi agak2 arr sikit,.,klu aku dh bgi peluang tuh,,xyah sampai nk pijak kepale aku,,oke,,,aku xtau arr knape aku ade sepupu mcm nih,,kuat belagak,,dgn kemewahan,,,,hurmmm,,,agak2nyer...dorang nih cme xpernah merasa smua tuh kot,,mcm rusa masuk bandar mcm tuh  arr,,....

Out Of Bounds:D
8:17 AM

♥Wednesday, February 2, 2011


today is wednesday..
i wake up on 2.45 p.m
and do something
that make my happy day..
i gets relax and  thinking something..
- i don't know what round wit me??
-why i be so emotional??
-why i be like this??
-why i make my life sux?
ans-may be i am so bored bully from my friends,,

-ayat tunggang langgang beb-
aku x fhm arr knape aku jdi mcm nih?/
mungkin aku terlalu
marah
marah akan diri aku
yang sentisa dibuli
and start aku masuk SMK..
aku makin memberontak dgn diri sendiri..
mungkin sebelum nih aku baek...
tpi skrg perangai aku makin menjadi,.,.
YES aku skrg kaki  gaduh..
and azam aku.,
AKU NK BALAS BALIK SIAPA YANG PERNAH BULI AKU










Out Of Bounds:D
10:24 AM

♥Tuesday, February 1, 2011


Hari nih..
cuaca sejuk sangat sebab hujan..
so saya bangun awal sikit pukul3.00 ptg
oleh disebabkan sejuk
saya berkata:
KATAKAN TIDAK KEPADA MANDI!
so saya xmandi sampai ptg..
cuma cuci muka and gosok gigi jerk
tpi tuh boley dikategorikan mandi,,sbb
saya cuma x basahkan badan and sabun jerk..
btul x??
disebabkan
AERUN CRAZY
tuh arr jawapannya...
tpi baek sikit,,
sungguhpun aku x mandi
aku still wangi lagi k
ptg plak
makcik aku nk dtg
dyerk tunggu aku kat KIPMART..
dyerk tunggu aku amek jerk
so
aku siap arr
pegi amek dyerk dgn anak dyerk
dorang ckp
aku bawak lju btul ker???
aku rse aku bwak slow jerk kot,,,
dh arr mtor aku x lju..
ermmmm
pastuh dlm pukul 6.30 daddy
aku
coll..ckp kerete mummy aku xley gerak
kerete mummy aku tuh
kerete saga
warne ungu
daddy aku pinjam..
sbb
dia malas nk bawak kereta dyerk....
so dlm pukul 7.15 aku
kene gi bengkel...
amek daddy aku..
time aku amek daddy aku
tuh..
dyerk pon ckp aku bwk lju..
adoyayai!!
aku rse moto tuh slow
ade arrr
ermmmm..
lepas balik amek daddy aku
aku kne siap untuk gi tuisyen,.
aku rase malas gegile sey nk gi tuisyen,,,
sbb aku marahkan sorang budak nih
disebabkan aku xley ponteng..
so aku lambatkan diri..
oleh yang demikian,
(ceh bgi ayat sengal konon)
sampai kat tuisyen tuh aku amek tempat duduk yg second last
tpi hujung..
aku malas nk bertegur dgn budak tuh sbb
aku sakit hati dgn dyerk...tpi apakan daya
dyerk kwn aku...
so aku kne baek2 kan..
cikgu tuisyen yg lelaki tuh xde pulak harini ajar kteorg,,
so ganti dgn cikgu pompuan
cikgu nih dyerk ajar aku x berapa fhm sgt ar
pastuh tdi fon aku ley terbunyi..
aku terlupa silent fon arr..
pastuh cikgu sound
`ai ayah cal ker?`
aku ckp `mak cal rindu dgn anak dyerk..`
mlm pulak
bestie buddy aku
cal bgi tau yang `selama ini ku mencari-cari teman yang sejati,buat menemani perjuangan ini`
hehehehehehehehe x ar,,dyerk bgi tau
mcm nih ar
mcm mne ek nk ckpp
ermmm
baek x yah ckp arr
tpi
nnt korang nk tau
klu x bagi tau
korang komfirm x taukan
uurrrmm
akhirnya kubur arwah seseorang....
kteorang dpt cri..
aku rasa seronok sgt,,,
walaupun aku nangis,,,tpi penuh bermakna bgi aku,,
aku cume tinggal pergi tempat tuh jerk,,'
aku harap sgt,
dpt melawat kubur dia...
semoga Allah mencucuri rahmatnya dan meletakkan dia ditempat org2 yang beriman
-aeRuneMo-


Out Of Bounds:D
11:37 AM


LU JANGAN BIKIN GUA PANAS...
UNTUK ORANG YANG
BERNAMA
ARMY!!!!
KAU PIKIR KAU TUH BAGUS SANGAT
HA????
KAU JANGAN SAMPAI AKU HENTAK KEPALA KAU!!
KAU TUH DAH ARR BOJAN!
AKU BAGI INGATAN DEKAT KAU,,
AND AKU NAK KAU BCE NIH...
AKU BOLEY HERET KAU MASUK PENJARA
AND
AKU BOLEY BUAT KAU
TARIK BALIK SEGALA YANG KAU CAKAP..
KAU NAK PANGGIL SPER????
BUDAK-BUDAK KAU!!!
PANGGIL LAH..
PANGGIL SERAMAI MANE KAU NAK..
MUNGKIN SEKARANG KAU BOLEY PANGGIL DORANG
TAPI DALAM KUBUR NANTI
KAU NK PANGGIL SAPE??
KAWAN-KAWAN KAU
BOLEY LUPEKAN KAU AR.....
KALAU KAU NAK
AKU BOLEY PANGGIL BUDAK-BUDAK AKU
TAPI AKU TAK ARR
BANGANG MACAM KAU
SENDIRI BUAT HAL
NAK
PANGGIL ORANG LAIN PULAK!!



Out Of Bounds:D
3:31 AM