<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, January 29, 2011


6I96
BEST FRIENDS AKU FOR NOW AND FOREVER
NIh kawan2 aku...aku syg dorang...nme group kte org 6I96
Azrul-Airina-Shahrul-Isabela
doakan kteorang bahagia bersama
 `Airina Najieha`
aku kenal dia time aku form2
time uh aku kne tukar SMKPG sbb sblum nih aku SMKPG3....
and time tu pun dia baru pindah sekolah.
Dia nih baek sangat
aku ske kwn dgn dia sbb dia nih periang and sabar
dia suke buat aku senyum and ketawa..
_ryna aku harap kau akan jdi bestie aku 4ever and Jgn tinggalkan aku_
Airina taken shahrul

                                                                                                                                                           Azrul   IDHAM*******                                                                                                                        
(pakai cermin mata)
dia nih best frenz aku paling rapat
kalau ade pape dia mesti always cter kat aku
yang penting dia baek dgn aku...
aku memang harap dapat kawan mcm dia
azrul nih kawan since 2010....
walaupun bru setahun aku kenal dia...
Dia nih sporting abisss,,and selalu nasihatkan aku,,
Aku sayang kau kawan..
Harap kau akan jdi BFF aku 4ever!!


SHAHRUL NIZAM a.K.A shahrina
shahrul nih kwn baek aku
Dia nih BFF AKu....girlfriend  dia Airina Najieha
dia nih baek....
kteorg slalu hangout sme2
yang penting dia nih setia dgn gf dia
aku kenal dia SInce 2010 gak,,,but
kteorang rapat...
Shahrul  nih selalu bgi pendapat kat aku and
selalu tolong aku
NASIHAT AKU...JGN RAMPAS GF DIA!!




Isabella Izatti
bela nih kwn aku...
aku Kenal dia thn lepas....
Dia nih baek....and cantikkk....
Sporting  giler biler borak dgn dia....
aku suke kawan dgn dia sbb dia selalu keep secret dgn aku...
dia pun selalu nasihatkan aku
aku harap
kiteorang akan jdi kwn selamanya!!






BESTIE BUDDIES





NATASYA
 NIh kawan baek aku kat SATM
aku kenal dia time aku masuk Darjah khas
walaupun sekejap jerk
kenal
tapi kiteorang nih dah boley fhm perangai masing-masing
dia nih sme jenis dgn aku
walaupun sekarang kitorang jarang jumpe
BUT
dia tetap BESTIE BUDDIES AKU 4 EVER!!

Out Of Bounds:D
12:26 PM