<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, January 31, 2011


Sehingga kini.
aku tidak mempunyai jawapaN
SIAPA DIA?
dalam hidup aku??
mengapa harus aku mencari DIA??
walaupun dalam kekusutan..
aku akan terus mencari...
HINGGA JASADKU YANG TERAKHIR
permegian dia sungguh memilukan aku..
hari berganti hari aku mengumpul segala
maklumat dan jejak langkah si DIA?
sehingga kini aku terlalu
melayan perasaan....
hinggakan bayangan dia muncul dalam diri ini..
Aku x kesah orang cakap aku gile!!
sebab aku yang melihat bukan mereka...
aku yang merasa!!
aku yang mengalaminya!!
dan aku xnk menyusahkan sesiapa!!!
aku terlalu ego dan emo dengan semua ini......
Ramai yang x faham perasaan aku....
BERHENTI MENCARI DIA!!
itu Sahaja yang rakan-rakanku ucapkan!!
tapi AKU DAH MEMULAKANNYA.......DAN AKU HARUS MENAMATKANNYA....
hingga hujung nyawaku,.,,
aku akan cuba  untuk menamatkannya!!
                                                       

Out Of Bounds:D
1:50 PM


CINTA??
aku  tak layak untukmu!!
Sayang..
mengapa kau membuat hatiku terluka?
apa silapku?
hingga kau guris hati ini....
Andai luka dihati ini terlalu pedih...
dan
terlalu dalam kau hiris
LUPAKANLAH AKU
kerana aku sungguh tidak layak untukmu...
kerana cintamu buatku
hanya permainan
AKu
berharap kau pergi dari Hidup ini
kau pergi dari hati ini
untuk selama-lamanya...

Out Of Bounds:D
1:30 PM


hi dairyku
hari nih aku tulis dairy lambat sikit
biasa arr aku tngok cter korea
CD
best giler wokk!!
aku pgi tdi bangun pukul 12.00
tuh pon bela kejut,pakai fon
dia ajak aku gi TODAY
aku ingat today dekat SRI ALAM
rupe-rupenye
kat area ULU TIRAM
aku siap tdi dlm pukul 12.30
tpi yang xbest nyer.....
aku tertinggal -Papa-
nk tau x -papa- tuh sper,,tuh my kamera...
walaupun kamera tuh rosak aku still syg
sbb aku lebih beruntung drpd
org yg xde kamera
tol x??/
semakin aku meningkat remaja nih
aku dh fhm
kemewahan dan keseronokkan
example arr
bgi aku...dlu aku memang nk barang yg jenama 0riginal..
sedangkan skrg aku xnk..mungkin bgi aku skrg bende tuh biase jerk kot..
lgi pun dlu aku xmatang n xdpt pikir dgn baek..
biler aku tngok member2 aku yang kaya2
hidup mewah pakai barang2 mcm tuh
aku dh x amek heran...sbb aku belum bekerja buat ape nk beli mahal2..
Sekarang nih aku hang out un pakai t-shirt and bju lengan panjang...
t-shirt aku pun xmahal cume RM15 jerk..
bgi aku simple and senang,,,,
Bukannya aku xmampu nk beli barang yang mahal,,,cume,,byk lgi aku boley beli
tol ark...??
tdi  mse kat TODAY ...best giler.,,,,rugi arr x amek gambar.....
yg penting dpt mandi dgn bela and aman
SERONOK
gegile........
Lepas uh aku gi Giant...
aku nampak ade bju nihh
cantekkk...
Bju bersweater....
mcm aku nk....aku nk beli ,,tpi xcukup duit arr plak,,,
xper next time klu FREE
aku nk gi beli arr
sbb bju tuh jenis yg aku nk...
mlm plak aku
buat dgn bela jadual wak2...
k arr gud nite...
aku dh penat

                                    yang benar
aerundesign

Out Of Bounds:D
12:22 PM

♥Sunday, January 30, 2011


Dalam hidup ini
bermacam dugaan dan halangan yang melanda
walaupun sekuat mana
hatiku membeku
tapi
disaatu saat hatiku akan cair dan menjadi lemah
mungkin kerana
hatiku terlalu rapat dengan perasaan
PERASAAN
yang sentiasa membuat
hati menjadi gundah
dan
salah
kadang-kadang
aku mencari ketenangan hati
dan
perasaan
sentiasa membuat aku berasa bersalah
kadang-kadang
aku mencari seseorang
dalam hidup aku
seseorang yang telah pergi untuk selama-lamanya
dan ditemani
HATI
aku bangun
untuk menjadi kuat dan tabah
dalam saat itu
perasaan menyelubungi hati
membuatkan aku
LEMAH
membuatkan linangan air mata
membasahi pipi
membuatkan semangatku hilang
dan kini
aku cuma berharap
perasaan dapat memahami hati


daripada
aeRun liFe

Out Of Bounds:D
12:45 PM

♥Saturday, January 29, 2011




Out Of Bounds:D
1:34 PM









aeRun design
-Rm40-
(beserta kasut)
tempahan jahitan sepasang
-RM5-
Ol2-7568198
-aerun-


Out Of Bounds:D
1:21 PM


al-Fatihah
to arwah khairul anuar bin azhar


Out Of Bounds:D
1:07 PM


6I96
BEST FRIENDS AKU FOR NOW AND FOREVER
NIh kawan2 aku...aku syg dorang...nme group kte org 6I96
Azrul-Airina-Shahrul-Isabela
doakan kteorang bahagia bersama
 `Airina Najieha`
aku kenal dia time aku form2
time uh aku kne tukar SMKPG sbb sblum nih aku SMKPG3....
and time tu pun dia baru pindah sekolah.
Dia nih baek sangat
aku ske kwn dgn dia sbb dia nih periang and sabar
dia suke buat aku senyum and ketawa..
_ryna aku harap kau akan jdi bestie aku 4ever and Jgn tinggalkan aku_
Airina taken shahrul

                                                                                                                                                           Azrul   IDHAM*******                                                                                                                        
(pakai cermin mata)
dia nih best frenz aku paling rapat
kalau ade pape dia mesti always cter kat aku
yang penting dia baek dgn aku...
aku memang harap dapat kawan mcm dia
azrul nih kawan since 2010....
walaupun bru setahun aku kenal dia...
Dia nih sporting abisss,,and selalu nasihatkan aku,,
Aku sayang kau kawan..
Harap kau akan jdi BFF aku 4ever!!


SHAHRUL NIZAM a.K.A shahrina
shahrul nih kwn baek aku
Dia nih BFF AKu....girlfriend  dia Airina Najieha
dia nih baek....
kteorg slalu hangout sme2
yang penting dia nih setia dgn gf dia
aku kenal dia SInce 2010 gak,,,but
kteorang rapat...
Shahrul  nih selalu bgi pendapat kat aku and
selalu tolong aku
NASIHAT AKU...JGN RAMPAS GF DIA!!




Isabella Izatti
bela nih kwn aku...
aku Kenal dia thn lepas....
Dia nih baek....and cantikkk....
Sporting  giler biler borak dgn dia....
aku suke kawan dgn dia sbb dia selalu keep secret dgn aku...
dia pun selalu nasihatkan aku
aku harap
kiteorang akan jdi kwn selamanya!!






BESTIE BUDDIES





NATASYA
 NIh kawan baek aku kat SATM
aku kenal dia time aku masuk Darjah khas
walaupun sekejap jerk
kenal
tapi kiteorang nih dah boley fhm perangai masing-masing
dia nih sme jenis dgn aku
walaupun sekarang kitorang jarang jumpe
BUT
dia tetap BESTIE BUDDIES AKU 4 EVER!!

Out Of Bounds:D
12:26 PM


aeRun
NurKhairunnisa bt.Abd Manan
04november1996
monday
5.03a.m
study at SMKPG
class 3 Cemerlang
stau at Pasir Gudang.JAYBEE
Bukit Dahlia
emokid
Bekas budak2 tomboy
Fb-aerunayun@yahoo.com
YM=aerunayun@yahoo.com
Ms1=nurkhairunn@gmail.com
MS2=aerunayun@yahoo.com
MS3=Manjecomel20@yahoo.com
YOUTUBE=kittygebu
my style simple
redorange_black_white_brown_purple
candidate PMR
aeRun design








Nih Life aku...and nih Orang2 tersayang.!!aku syg dorang sgt!!
I love my parents-mummy & daddy-
I love my bestfriends
~azrul~
-airina-
~shahrul~
-isabella-
dorang nih kwn baek aku
-Start aku masuk SMKPG thn 2010`dorANG  kwn baek aku-
tpi skrg aku dh x satu kelas dgn azrul shahrul
yg penting kteorg still bff
-6i96-




Out Of Bounds:D
11:07 AM